Co jest QFA???
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
My przez 3 tygodnie tak wyćwiczyliśmy "sytuacje niebezpieczne" i otwieranie zapasu, że jeden z kolegów po prawidłowym wypełnienie czaszy głównej dał po zamkach i po chwili otworzył zapas (doprowadzając do krótkotrwałego zatrzymania akcji serca kierownika skoków), i na ziemi nie był w stanie pojąć czego się go czepiają, załapał to dopiero po chwili gdy opadł u niego poziom adrenaliny.Andrzej pisze: Skoczek prawdopodobnie próbował odkręcić twista, tyle że zajęło mu to zbyt dużo czasu i decyzję o przesiadce na zapas podjął na zbyt małej wysokości. Czasza zapasu się nie napełniła i wypadek gotowy. To niestety świadczy po raz kolejny o problemie z wyszkoleniem a nie ze sprzętem... to wersja mocno nieoficjalna i jak było naprawdę dowiemy się dopiero z biuletynu....

- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Bywa. A ile później śmiechu i darcia łacha z koleżki to tylko tacy nieszczęśnicy wiedzą. Kumpel na początku kariery strzelał się bo czasza co się otworzyła miała czerwone sterówki a nie żółte jak ta poprzednia. Tłumaczył później, że jak czerwone to znaczy że nieprawidłowe więc się przesiadł.... Niestety na zapasie też miał czerwone ale tego już nie mógł odpiąćLecho pisze:My przez 3 tygodnie tak wyćwiczyliśmy "sytuacje niebezpieczne" i otwieranie zapasu, że jeden z kolegów po prawidłowym wypełnienie czaszy głównej dał po zamkach i po chwili otworzył zapas (doprowadzając do krótkotrwałego zatrzymania akcji serca kierownika skoków), i na ziemi nie był w stanie pojąć czego się go czepiają, załapał to dopiero po chwili gdy opadł u niego poziom adrenaliny.

... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
- VROC: 0
Re: Stratos jump successful! ORIGINAL VERSION
Pomysł się liczyDługi Lech pisze:2 dni i prawie pół miliona widzów
http://www.youtube.com/watch?v=yFU774q6 ... re=mh_lolz

Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Pamiętam jak jeszcze w ogólniaku (końcówka 80-tych ubiegłego wieku) skakałem koło Słupska i dziewczyna miała kichę - walczyła do samego przyziemienia zamiast się wypiąć i przesiąśc na zapas. Całe szczęście skończyło się na skręconej kostce. Ale wtedy w użyciu były ST-7 a skrzydło było luksusem na który nie każdy mógł sobie pozwolić.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Badger
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
żenada
czepiacie się, przecież wiadomo że ten dach jest przeciwsłoneczny a nie przeciwdeszczowy
kompromitacja
czepiacie się, przecież wiadomo że ten dach jest przeciwsłoneczny a nie przeciwdeszczowy

kompromitacja
Ostatnio zmieniony wt paź 16, 2012 przez Badger, łącznie zmieniany 1 raz.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- MaciekSz
- Motocykl: -----
- VROC: 32197
Oficjalne tłumaczenie PZPN - Nie możemy zamknąć dachu, bo pada...
Ja p...lę.
Ja p...lę.
MaciekSz
Jest: HD Ultra Limited
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197

Jest: HD Ultra Limited
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197