Kawasaki H2R
- Kermit
- Miejscowość: Poręba k. Zawiercia
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 36601
Kawasaki H2R
Nie było jeszcze chyba - nowy mistrz mocy, ale najlepsza jest cena
http://www.kawasaki.pl/pl/products/supe ... VEJXg0ODQs
http://www.kawasaki.pl/pl/products/supe ... VEJXg0ODQs
Wojtek
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: -----
- VROC: 32197
Tyle, że H2R już nie kupisz.
A i chyba cywilnej H2 nie masz szans, a była przecież o połowę tańsza (109k). Co ciekawe, z tego co wiem, zarówno H2R jak i H2 kilka w Polsce się sprzedało. I nawet mozna było je na torze pod Radomiem spotkać.
Widziałem H2 na żywo i powiem szczerze... No ale ja mam słabość do ZZR1400
A i chyba cywilnej H2 nie masz szans, a była przecież o połowę tańsza (109k). Co ciekawe, z tego co wiem, zarówno H2R jak i H2 kilka w Polsce się sprzedało. I nawet mozna było je na torze pod Radomiem spotkać.
Widziałem H2 na żywo i powiem szczerze... No ale ja mam słabość do ZZR1400
MaciekSz
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
Motocykl dla koneserów... bardzo majętnych...
Powstał po to żeby pobić kolejny rekord.
Cena bardzo wysoka a moc dla zwykłego śmiertelnika nie do wykorzystania na drodze.
Mam w swoim motocyklu 185KM i nie da się tym odkręcać na maxa bo przednie koło zaraz wstaje albo tylne zostawia czarną krechę na drodze.
Powstał po to żeby pobić kolejny rekord.
Cena bardzo wysoka a moc dla zwykłego śmiertelnika nie do wykorzystania na drodze.
Mam w swoim motocyklu 185KM i nie da się tym odkręcać na maxa bo przednie koło zaraz wstaje albo tylne zostawia czarną krechę na drodze.
-
- Miejscowość: Warszawa/Ostrów Mazowiecka
- Motocykl: VN800 Classic
- VROC: 0
http://www.sadistic.pl/h2r-vs-mclaren-m ... 361611.htm
Przyznam szczerze, że robi wrażenie. Marzy mi się taka jadowicie zielona Ninja, niekoniecznie najmłodsza, jako 2 moto. Jak na razie zwycięża brak finansów i strach. Wszystkie mocarze zbyt kuszą odkręceniem, a jak wiadomo adrenaliny może być wiecznie mało :-/
Przyznam szczerze, że robi wrażenie. Marzy mi się taka jadowicie zielona Ninja, niekoniecznie najmłodsza, jako 2 moto. Jak na razie zwycięża brak finansów i strach. Wszystkie mocarze zbyt kuszą odkręceniem, a jak wiadomo adrenaliny może być wiecznie mało :-/
Koko dżambo i do przodu! :-)
Przesiadłem się niedawno na B-Kingaczarny pisze:KroM gdzie tak stuningowales Vn 900? 185 koni. Nieźle. Daj namiary na tunera. Też swojego podkrece. :-)
VN900 był świetnym motocyklem do jazdy we dwoje - wycieczki z moją żoną... od jakiegoś czasu nie mieliśmy za bardzo możliwości podróżować razem więc dokonałem zmiany na bardziej miejski motocykl, którego mogę przynajmniej używać na co dzień po mieście.
Za jakiś czas pewnie wrócimy do tematu Vulcana, bo niestety jazda z pasażerem na Suzuki jest dość męczącą dla obojga.
Wczoraj zrobilismy pierwszą dalszą wycieczkę wraz z zoną na bkingu . Było lepiej niż myślałem... zona sobie wykombinowała, że najlepiej jej się jedzie gdy trzyma się mojego plecaka i jest w miarę wygodnie bez efektu napierania na kierowcę w nadmiernym przechyleniu.
W pierwszym momencie prawie popłakała się z tęsknoty za Vulcanem ale nie było źle
Powiem wam, że pomimo szerokiej na 200 opony z tyłu bking nie wali się w koleinach tak jak vulcan. Dużo stabilniejsze podwozie i pomimo masy jazda w mieście jest genialna.
Pozdro
W pierwszym momencie prawie popłakała się z tęsknoty za Vulcanem ale nie było źle
Powiem wam, że pomimo szerokiej na 200 opony z tyłu bking nie wali się w koleinach tak jak vulcan. Dużo stabilniejsze podwozie i pomimo masy jazda w mieście jest genialna.
Pozdro