Zimowe pytanie do Warszawiaków
- Baudolino
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Lucynka
- VROC: 32426
Zimowe pytanie do Warszawiaków
Powinienem w piątek jechać do Warszawy na łikend i tam na miejscu przejechać całe miasto wzdłuż i wszerz. Pewnie nawet kilka razy. Mozecie mi powiedzieć jakie tam faktycznie panują warunki na drogach Dam radę się przemieszczać autem, czy stanę w korku i pupa blada
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Re: Zimowe pytanie do Warszawiaków
Raczej to drugie więcej korków niż jazdyBaudolino pisze:Powinienem w piątek jechać do Warszawy na łikend i tam na miejscu przejechać całe miasto wzdłuż i wszerz. Pewnie nawet kilka razy. Mozecie mi powiedzieć jakie tam faktycznie panują warunki na drogach Dam radę się przemieszczać autem, czy stanę w korku i pupa blada
Pozdrawiam
Drobi białe i pełno śniegu na nich...
Mniejsze uliczki wręcz zasypane bez łopaty do śniegu nie ma co szukać miejsc do parkowania
- Baudolino
Będę się po marketach woził, więc raczej głownymi drogami. Natomiast mam dylemat czy wsiąść do Skody i na Warszawe, czy w terenówkę i na śląsk. Zależy mi na odwiedzeniu stolicy, ale jeśli mam tam jechac tylo po to żeby stać w korkach to mogę ten łikend odpuścić. Dzięki za info
Pozdrawiam
[ Dodano: Czw Gru 02, 2010 ]
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[ Dodano: Czw Gru 02, 2010 ]
Nie znam, jadę na automapęJa-jo pisze:jak znasz wszystkie zjazdy na parkingi, osiedlowe uliczki itp, to czas skracasz o połowę
Pozdrawiam
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
Właśnie- jeżeli masz chęć przyjechać do Warszawy to lepiej usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Ja od poniedziałku nic nie robię tylko stoję w korkach, no może we wtorek było lepiej ale ogólnie masakra ,jak nie przestanie padać to chyba dostanę kota tylko zamknąć się w domu i "czytać" Pana Tadeusza, Jacka Soplicę albo co tam znajdzie się w barku.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: -----
- VROC: 32197
Ale to po co chcesz się wozić po całym mieście? Wybierz sobie takie Janki (jak z południa), albo Marki (jak z północy) i tam masz wszystko, właściwie bez wjeżdżania do 100lycy. Bo jak nie dopada, to na głównych ulicach czarno. Ale jak dopada, to nawet w weekend będzie słabo.Baudolino pisze:Będę się po marketach woził
MaciekSz
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
Baudolino do odważnych świat należy. A tak poważnie tu masz wszystko na bieżąco http://www.tvnwarszawa.pl
Powodzenia
Powodzenia
- Baudolino
Własnie o to biega że musze odwiedzić kilka czy kilkanascie marketów.mpszyman pisze:Ale to po co chcesz się wozić po całym mieście? Wybierz sobie takie Janki (jak z południa), albo Marki (jak z północy) i tam masz wszystko, właściwie bez wjeżdżania do 100lycy
Plan jest dobry, ale dla mnie najwcześniej dopiero w sobote wieczoremPiotr pisze: i "czytać" Pana Tadeusza, Jacka Soplicę
Pozdrawiam
Odpuść sobie - i to całkiem poważnie, lepiej odpuść, bo zabraknie Ci tygodnia, żeby objechać to co sobie założysz.... jest koszmarnie!!!!!!!
Ja z Tarchomina na Bródno jechałam dzisiaj 2,5 godziny fakt autobusami, ale - stało wszystko i autobusy (buss pas) i samochody tym bardziej.
Koszmar Baudolino - koszmar... Jedź na Śląsk jak masz wybór
Ja z Tarchomina na Bródno jechałam dzisiaj 2,5 godziny fakt autobusami, ale - stało wszystko i autobusy (buss pas) i samochody tym bardziej.
Koszmar Baudolino - koszmar... Jedź na Śląsk jak masz wybór
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Baudolino a co z naszymi ustaleniami
Mam nadzieję że co się odwlecze to nie uciecze.
Podaj mi na PW swój nr telefonu.
Mam nadzieję że co się odwlecze to nie uciecze.
Podaj mi na PW swój nr telefonu.
VROC#25311