Paris
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Paris
ma ktoś namiary na jakiś fajny (czysty) i tani nocleg w Paryżu lub bliskich okolicach?? wybieram się na weekend, a za bardzo spać nie mam gdzie
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
wejdz na strone hoteli F1 lub ETAP HOTEL, pare razy spalem w tej sieci
jakies 35 euro za pokoj(3 osoby).
czysto, schludnie, jedyny problem(?) dla wybrednych, to toaleta i lazienka, kilka wspolnych na korytarzu, sposob ich czyszczenia przy pomocy goracej pary eliminuje wszystkie zagrozenia, ale, sam przyznasz, brzmi nieco dziwnie i na poczatku moze zniechecic, jest kilka hoteli tej sieci dookola Paryza i nie sposob ich nie znalezc, rezerwacje mozesz zrobic przez internet, wiecej pytan? podaj jakas ziemna linie( nie mobilna), zadzwonie
jakies 35 euro za pokoj(3 osoby).
czysto, schludnie, jedyny problem(?) dla wybrednych, to toaleta i lazienka, kilka wspolnych na korytarzu, sposob ich czyszczenia przy pomocy goracej pary eliminuje wszystkie zagrozenia, ale, sam przyznasz, brzmi nieco dziwnie i na poczatku moze zniechecic, jest kilka hoteli tej sieci dookola Paryza i nie sposob ich nie znalezc, rezerwacje mozesz zrobic przez internet, wiecej pytan? podaj jakas ziemna linie( nie mobilna), zadzwonie
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Kuba
- Miejscowość: Legionowo
- Motocykl: VN 750, VN 15, vn 900
- VROC: 31422
Nocowałem w kilku hotelach etap i wszystkie miały łazienki w pokojach pewnie to loteria. Za to były wyjątkowo małe praktycznie łóżko + miejsce na stopę. We Francji z sieci hotelowych napewno najtańsze. Alternatywą są kwatery prywatne, ale z warunkami różnie znajomi mieli w pokoju kibel za parawanem.
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
Też nocowałem w Etapach. Koszt36 Euro za dobę. W pokojach trzy łóżka. Dwa na dole i jedno na piętrze. Łazienka i toaleta w pokoju ale symboliczne. Odlane z jednego kawałka plastiku. Generalnie pokój właściwie do spania . I jeszcze telewizor. Z moich obserwacji wynika , że wszystkie Etapy są jednakowe w środku. Spałem w nich w Niemczech , Belgii , Holandii i Polsce.