Nasza akcja - Kierowco - patrz w lusterka...
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Fajne
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
centek pisze:mam takich paru "kierofffcufff", którym bym na..pał do d.py, jakby zobaczyli moją koszuleczkę w tak bezpośredniej bliskości, to by znaczyło że nadejszła wielkopomna chwila.... [/quote.No i dlatego zaczynam myśleć poważnie o konkretnych kominach .Wiecie przede wszystkim po co, ano po to żeby co niektóre ofermy po rowie jechały jak tylko usłyszą moją lalkę.
[ Dodano: Czw Sty 20, 2011 ]
Co w związku z tym jest śmieszne to gdy lecimy przez mała mieścinkę (drobny lanśik )najgłośniejsza jest gpzka mojego syna dalej gsxr kandydata na zięcia bandzior znajomego a mój vn jest ja bąk taki skromny a to przecież vulkan .Czas to zmienić.
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
jurekawasaki pisze:To u mnie jest nieco inaczej, jak jadę 800 to z 1,5 km mnie słychać a dopiero potem widaćcentek pisze:mam takich paru "kierofffcufff", którym bym na..pał do d.py, jakby zobaczyli moją koszuleczkę w tak bezpośredniej bliskości, to by znaczyło że nadejszła wielkopomna chwila.... [/quote.No i dlatego zaczynam myśleć poważnie o konkretnych kominach .Wiecie przede wszystkim po co, ano po to żeby co niektóre ofermy po rowie jechały jak tylko usłyszą moją lalkę.
[ Dodano: Czw Sty 20, 2011 ]
Co w związku z tym jest śmieszne to gdy lecimy przez mała mieścinkę (drobny lanśik )najgłośniejsza jest gpzka mojego syna dalej gsxr kandydata na zięcia bandzior znajomego a mój vn jest ja bąk taki skromny a to przecież vulkan .Czas to zmienić.
Nomadem będzie odwrotnie
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
Jasne że załorzysz tymbardziej że to 1600 ccm a to już nie żarty .Vn800 to krótko skokowiec troche jąkający się .Zato jego większy ''brat''pięknie ''gra''na akcesoryjnych wydechach to dodatkowo dodaje ogromu maszynie ,a jest ogromna .Miałem okazję być na jeżdzie testowej VN1700 CLASSIC wrarzeni bezcenne to autątyczny mastodont.
[ Dodano: Sob Sty 22, 2011 ]
Panowie ciągniemy temat. Jazda z włączonymi światłami drogowymi a nasze bezpieczeństwo co o tym myślicie. :?:
[ Dodano: Sob Sty 22, 2011 ]
Panowie ciągniemy temat. Jazda z włączonymi światłami drogowymi a nasze bezpieczeństwo co o tym myślicie. :?: