Jak można by szczęśliwym mając rękę w gipsie:)
- Arezy
- Miejscowość: Wyszków
- Motocykl: VULCAN 1600 Clasic A
- VROC: 33134
Jak można by szczęśliwym mając rękę w gipsie:)
No właśnie mam rękę w gipsie i jestem z tego powodu szczęśliwy
Ponieważ rokowania były " operacja , zespole kości śrubą, 3 miesiące w gipsie, 3 miesiące rehabilitacji."
A skończyło się na 2 tygodnie w gipsi i 3 tygodnie rehabilitacji.
A byłem załamany. Myślałem że sezon z głowy.
Na razie jestem uziemiony i forum ratuje mi życie. Pozostało mi tylko czytanie bo to prawa ręka.A ja mam miesiąc zwolnienia. Ten post to spory wysyłek.
Ponieważ rokowania były " operacja , zespole kości śrubą, 3 miesiące w gipsie, 3 miesiące rehabilitacji."
A skończyło się na 2 tygodnie w gipsi i 3 tygodnie rehabilitacji.
A byłem załamany. Myślałem że sezon z głowy.
Na razie jestem uziemiony i forum ratuje mi życie. Pozostało mi tylko czytanie bo to prawa ręka.A ja mam miesiąc zwolnienia. Ten post to spory wysyłek.
Jak podróżować to tylko na dwóch kołach o~`o , jak polować to tylko z aparatem [o]
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Arezy zdrowia i dobrego humoru
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Arezy
Dziękuję wszystkim. Na szczęście lewą ręką daję sobie radę z klawiaturą i myszką. Jakoś ten miesiąc się przemęczę. Najgorzej to brakuje mi pracy.
A to jest swoją drogą ciekawe. Jak człowiek pracuje to narzeka." i znów poniedziałek..." A jak nie może pracować to przynajmniej mnie nosi.
A to jest swoją drogą ciekawe. Jak człowiek pracuje to narzeka." i znów poniedziałek..." A jak nie może pracować to przynajmniej mnie nosi.
Jak podróżować to tylko na dwóch kołach o~`o , jak polować to tylko z aparatem [o]
Odpoczywaj i wracaj do zdrowia swoją drogą to nie spieszysz się do wiosny, tylko do zdjęcia gipsu
poleniłabym się w domku... marzenie
murowane że za 2 tygodnie będziesz stukał w klawiaturkę lewą ręką z szybkością prawej
poleniłabym się w domku... marzenie
murowane że za 2 tygodnie będziesz stukał w klawiaturkę lewą ręką z szybkością prawej
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Arezy
Ja jak na razie tylko piszę,jem i takie tam. Piszę tylko na klawiaturze bo odręcznie mi nie bardzo wychodzi. Piwko , kanapka , imadło, wkrętak , młotek czy torba na zakupy jakoś idzie. Ale większość rzeczy codziennych to problem. Pierwsze zakwasy w lewej ręce mam za sobą. Jutro przygotowuję się do ciasta na pizze. Zobaczymy jak mi pójdzie
i jak wyszło leworęcznie skręcone ciasto?arezy pisze:Ja jak na razie tylko piszę,jem i takie tam. Piszę tylko na klawiaturze bo odręcznie mi nie bardzo wychodzi. Piwko , kanapka , imadło, wkrętak , młotek czy torba na zakupy jakoś idzie. Ale większość rzeczy codziennych to problem. Pierwsze zakwasy w lewej ręce mam za sobą. Jutro przygotowuję się do ciasta na pizze. Zobaczymy jak mi pójdzie