Naszywki Vulcan
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Naszywki Vulcan
Szukając w sieci zobaczyłem ciekawe naszywki. Tak sobie wydumałem, że skoro skrzydła VROC umieszczamy na lewym ramieniu kurtki, to na prawym można umieścić "identyfikator" motocykla. Naszywki różnią się dolnym wpisem i, w przeciwieństwie do skrzydełek VROC, może je nosić każdy użytkownik tego sprzęta. Projekt myknąłem w Corelu (ściągnięty żywcem ze znalezionego, ale on też ściągnięty z Kawy, więc się nie łamię i przedstawiam pod rozwagę. Oczywiście napisy mogą być różne, w zależności od modelu. Rozmiar to 10x7,2 cm, ale można zmienić.
Może warto dogadać się z jakimś hafciarzem i zrobić pod zamówienie większą ilość, w tym dla forumowiczów pod zamówienie jak skrzydełka czy koszulki, a przy okazji i klub zarobi kila zł sprzedając je przed czy na zlocie.
Może warto dogadać się z jakimś hafciarzem i zrobić pod zamówienie większą ilość, w tym dla forumowiczów pod zamówienie jak skrzydełka czy koszulki, a przy okazji i klub zarobi kila zł sprzedając je przed czy na zlocie.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- fitter
Tylko jest jeden problem - we wsi zwanej Dęblin brak takowego zakładu. Może ktoś zna osobiście jakiegoś hafciarza i podpytałby o cenę?
Ja puszczę maila do ludzi sprzedających na alledrogo, ale zawsze trochę lepiej osobiście i po znajomości
Ja puszczę maila do ludzi sprzedających na alledrogo, ale zawsze trochę lepiej osobiście i po znajomości
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- fitter
No to mam pierwsze odpowiedzi:
1) MOTOHAFT.PL
Cena netto 5zł/szt.
Po przekroczeniu łącznego nakładu 100szt cena spadnie do 4,5zł/szt.
Przy każdorazowym zamówieniu powyżej 100zł wysyłka gratis.
2) HAFT.BIZ
Przygotowanie wzoru 150 zł ; 1szt 5 zł /ceny netto/ ; można negocjować
Czekam na kolejne i szukam dalej
1) MOTOHAFT.PL
Cena netto 5zł/szt.
Po przekroczeniu łącznego nakładu 100szt cena spadnie do 4,5zł/szt.
Przy każdorazowym zamówieniu powyżej 100zł wysyłka gratis.
2) HAFT.BIZ
Przygotowanie wzoru 150 zł ; 1szt 5 zł /ceny netto/ ; można negocjować
Czekam na kolejne i szukam dalej
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- fitter
Natknąłem się jeszcze na taki wzór - ze skrzydełkami. Także poza znalezieniem hafciarza pozostaje zastanowić się czy uskrzydlone czy nie i dopracować projekt.
- fitter
No to robię projekcik skrzydełek - bo też mi bardziej leżą. Na razie projekt graficzny, a hafciarza dalej szukam.
Muka - mogę zrobić w dowolnym formacie graficznym do którego exportuje lub zapisuje Corel - rysuję w Corelu, bo dla mnie najłatwiej.
Bodzio - pewnie, że się łapią, bo to nie organizacyjne, ale "znamię"motonga, który każden użytkownik może nosić w ilości nieskończonej
edyta:
na szybko myknąłem dla 5-setki, górny zwykłe, dolny podpicowany przestrzennie.
Proszę o uwagi, pomysły, poparcie lub słowa "daj se luz chłopie" itp. (nie)koniecznie konstruktywne uwagi A wogóle czy byliby chętni, oprócz tych kilku osób powyżej???
ps. jakie wymiary mają skrzydełka VROC?
Muka - mogę zrobić w dowolnym formacie graficznym do którego exportuje lub zapisuje Corel - rysuję w Corelu, bo dla mnie najłatwiej.
Bodzio - pewnie, że się łapią, bo to nie organizacyjne, ale "znamię"motonga, który każden użytkownik może nosić w ilości nieskończonej
edyta:
na szybko myknąłem dla 5-setki, górny zwykłe, dolny podpicowany przestrzennie.
Proszę o uwagi, pomysły, poparcie lub słowa "daj se luz chłopie" itp. (nie)koniecznie konstruktywne uwagi A wogóle czy byliby chętni, oprócz tych kilku osób powyżej???
ps. jakie wymiary mają skrzydełka VROC?
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Ja również bym zamówił 2-3 sztuki.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Papaj to taki gadżet z pewnością nie na kamizelkę.
VROC#25311