tankowanie puszki obok motocykla
- Paweł
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: VN 800 Classic
- VROC: 33463
tankowanie puszki obok motocykla
uwaga puszka, uwaga ktoś zapomniał zabrać z domu mózgu!!!
- podjechałem dzisiaj na stacje, zatankowałem, zostawiłem moto i poszedłem do kasy zapłacić (tak to się chyba robi);
- w kolejce patrze przez okna budynku, podjeżdża puszka, staje obok mojej kawy, wysiada i łapie za (odłożony już) wąż z paliwem i przeciąga go nad motocyklem... dalej nie widziałem bo pobiegłem skopać mu r...ja!
dacie wiarę? a gość miał lekko 30 parę latek! na szczęście ni mu nie kapnęło na moto....
- podjechałem dzisiaj na stacje, zatankowałem, zostawiłem moto i poszedłem do kasy zapłacić (tak to się chyba robi);
- w kolejce patrze przez okna budynku, podjeżdża puszka, staje obok mojej kawy, wysiada i łapie za (odłożony już) wąż z paliwem i przeciąga go nad motocyklem... dalej nie widziałem bo pobiegłem skopać mu r...ja!
dacie wiarę? a gość miał lekko 30 parę latek! na szczęście ni mu nie kapnęło na moto....
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
gdyby kropla paliwa na rozgrzanym silniku powodowała jakieś zagrożenia to już chyba żadnego z nas by nie było. Co nie zmienia faktu, że też bym się wkurwił.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Paweł
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: VN 800 Classic
- VROC: 33463
jak gościa zobaczyłem co robi to nie pomyślałem, że coś wybuchnie czy zapali się - po prostu nie mogłem uwierzyć w jego głupotę, a dopiero później pomyślałem (widać niesłusznie), że kapnięcie paliwa na gorący silnik czy tłumik może być niebezpieczne.
tak czy siak baran z gościa
tak czy siak baran z gościa
Ostatnio zmieniony wt mar 29, 2011 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ja-jo
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
Oj dlaczego tak ostro po prostu polać palantowi tak sano po tapicerce i fotelach, nie żeby być jakimś zawistnym i agresywnym, wtedy jeżdżąc będzie miał pretekst to przemyśleń że może zachował się niewłaściwieThomas pisze:Lub na przednią szybę dłużej by szorowaćMUKA pisze:Ja bym mu nalał za to litra benzynki do gaci.Eden pisze:oblal mi pieknie bak benzyna