Co sądzisz o takiej jeździe motocyklem?
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Z racji miejsca gdzie mieszkam i doświadczenia jakie posiadam mam pełne prawo powiedzieć że to KRETYN i PRZYGŁUP. Jeżdżę codziennie w korkach przeciskając się między samochodami gdzie przepisy ruchu drogowego zaleca się stosować i nigdy nie widziałem żeby jakiś gość na skuterze czy ścigaczu robił to co ten baran. A wieżcie mi że tu więszość klusków jazdę na jednośladach wysysa z mlekiem matki.
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ
No ja tak nie jeżdżę, ale jak sobie zwężę kierownicę i gmole zrobię na zawiasach to kto wie
A na serio, na prawko trzeba zdać egzamin z przepisów, egzamin z jazdy, badania lekarskie, nawet sprawdzą czy kolory rozróżniamy, a nikogo k...a nie interesuje czy mamy wyobraźnię. Jak pomyślę, że sprzed stojącego autobusu na przejściu dla pieszych mogłoby wyjść moje dziecko, a jakiś pi...ny niedorozwój by ją potrącił bo chciał filmikiem zaszpanować to...
Zgadzam się, że możliwość jazdy między pojazdami jednośladów powinno zmniejszyć korki, ale zachowanie gościa mnie normalnie dobija Jadąc puszką ZAWSZE staram się umożliwić przejazd motocyklowi oczywiście dopóki nie zacznie mi rozkazywać, bo wtedy
A najbardziej lubię gdy zatrzymam się np. przed przejściem by kogoś przepuścić, a gość z tyłu na mnie trąbi, wtedy pooowoooliii oootwiiieeeraaam oooknooo, pokazuję międzynarodowy znak pokoju
zaaamyyykaaam oooknooo i dopiero jadę, gość robi się zielony
Zaznaczam, że mieszkam w małej mieścinie, więc moje zachowanie nie zatrzyma ruchu ulicznego na pół dnia.
Trochę się rozpisałem, ale mamy kilku debili, którzy przed moim domem na głównej ulicy w miasteczku urządzają sobie rajdy, a wtedy mnie ...
A na serio, na prawko trzeba zdać egzamin z przepisów, egzamin z jazdy, badania lekarskie, nawet sprawdzą czy kolory rozróżniamy, a nikogo k...a nie interesuje czy mamy wyobraźnię. Jak pomyślę, że sprzed stojącego autobusu na przejściu dla pieszych mogłoby wyjść moje dziecko, a jakiś pi...ny niedorozwój by ją potrącił bo chciał filmikiem zaszpanować to...
Zgadzam się, że możliwość jazdy między pojazdami jednośladów powinno zmniejszyć korki, ale zachowanie gościa mnie normalnie dobija Jadąc puszką ZAWSZE staram się umożliwić przejazd motocyklowi oczywiście dopóki nie zacznie mi rozkazywać, bo wtedy
A najbardziej lubię gdy zatrzymam się np. przed przejściem by kogoś przepuścić, a gość z tyłu na mnie trąbi, wtedy pooowoooliii oootwiiieeeraaam oooknooo, pokazuję międzynarodowy znak pokoju
zaaamyyykaaam oooknooo i dopiero jadę, gość robi się zielony
Zaznaczam, że mieszkam w małej mieścinie, więc moje zachowanie nie zatrzyma ruchu ulicznego na pół dnia.
Trochę się rozpisałem, ale mamy kilku debili, którzy przed moim domem na głównej ulicy w miasteczku urządzają sobie rajdy, a wtedy mnie ...
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
Mam nadzieje że ten koleś szybko skończy w czarnym worku nie sprawiając krzywdy komukolwiek na drodze .
I tu koledzy motocykliści apel ,nie gloryfikujmy potężnych pojemności niezliczonych koni mocy ,bo co u diabła ma to wspólnego z przygodą, radością wyjazdów rodzinnych ,....przygodą z dwoma kółkami ...nic .Po prostu nic....
I tu koledzy motocykliści apel ,nie gloryfikujmy potężnych pojemności niezliczonych koni mocy ,bo co u diabła ma to wspólnego z przygodą, radością wyjazdów rodzinnych ,....przygodą z dwoma kółkami ...nic .Po prostu nic....
- Ryffka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
- VROC: 24863
Aż tak źle to nikomu bym nie życzył... dla wystarczyłaby niewielka wywrotka, noga przygnieciona przez motocykl i wydech przyklejony do gołej łydkijurekawasaki pisze:Mam nadzieje że ten koleś szybko skończy w czarnym worku nie sprawiając krzywdy komukolwiek na drodze .
Poruszając się na codzień do pracy często omijałem korki pomiędzy samochodami, ale nigdy w ten sposób. Jak jedzie się z głową, tj. z zachowaniem szczególnej ostrożności to i policja jest życzliwa robiąc marginesik
- jurekawasaki
Kod: Zaznacz cały
A ja tak życzę i mam do tego pełne prawo bo to potencjalny zabójca ...nazywajmy sprawę po imieniu .
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
To ja tu tą ulicą jeżdżąc codziennie się staram współpracować z kierowcami. Lewa ręka drętwieje od dziękowania, a taki gość wyjeżdża z takimi tekstami...
Jedno pocieszające - materiał był kręcony w ub, roku. Gość może do tego czasu zmądrzał lub sam się wyeliminował.
Jedno pocieszające - materiał był kręcony w ub, roku. Gość może do tego czasu zmądrzał lub sam się wyeliminował.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Rozumiem, że:
1. Jeździsz w spodenkach i koszulce, może jeszcze w laczkach - to w końcu Twoja sprawa
2. Jeździsz na jednym kole
3. Trąbisz na innych uczestników ruchu
4. Wyzywasz i wyklinasz ludzi na mniejszych sprzętach
5. Wyzywasz i wyklinasz kierowców samochodów
6. Wjeżdżasz na przejścia dla pieszych zza ciężarówki, która się przed tym przejściem zatrzymała, to że sprzed niej po pasach może wyjść dziecko to oczywiście "nie Twoja sprawa"
7. itd, itd
Życzę Ci jak najwięcej przejechanych km bez zrobienia krzywdy innym, to czy zrobisz krzywdę sobie to rzeczywiście "Twoja sprawa" ja płakał nie będę
1. Jeździsz w spodenkach i koszulce, może jeszcze w laczkach - to w końcu Twoja sprawa
2. Jeździsz na jednym kole
3. Trąbisz na innych uczestników ruchu
4. Wyzywasz i wyklinasz ludzi na mniejszych sprzętach
5. Wyzywasz i wyklinasz kierowców samochodów
6. Wjeżdżasz na przejścia dla pieszych zza ciężarówki, która się przed tym przejściem zatrzymała, to że sprzed niej po pasach może wyjść dziecko to oczywiście "nie Twoja sprawa"
7. itd, itd
Życzę Ci jak najwięcej przejechanych km bez zrobienia krzywdy innym, to czy zrobisz krzywdę sobie to rzeczywiście "Twoja sprawa" ja płakał nie będę
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Filmik nie jest nagrany w przyspieszeniu. Wstrzasy wynikają raczej z umocowania kamery.jimi pisze:No nieźle no nieźle - przez chwile pomyslalem ze pomylilem forum -zajebac zajebac - zabojca - a jak ja sie ubiore wsiadajac na motocykl to moja sprawa - a filmik nagrany w przyspieszeniu to sam na moim sprzecie tak jade itd - no Panowie gratz
A Ty to się chyba jednak całkiem dobrze ubierasz na moto, z tego co pamiętam
MaciekSz
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- jurekawasaki
A może kolego to z nami jest coś nie tak ......Przypominam że podjęty temat ma na celu ocenę materiału filmowego a nie komentarzy do niego napisanych .jimi pisze:No nieźle no nieźle - przez chwile pomyslalem ze pomylilem forum -zajebac zajebac - zabojca - a jak ja sie ubiore wsiadajac na motocykl to moja sprawa - a filmik nagrany w przyspieszeniu to sam na moim sprzecie tak jade itd - no Panowie gratz