Magix Music Maker
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Magix Music Maker
Może ktoś ma ochotę samemu komponować (samplować) muzykę? Polecam ten programik. Wystarczy ściągnąć z sieci i zarejestrować się. Programem można robić dużo więcej o czym pisałem w temacie Krasnala o kamerze Posejdon. A to taka próbka moich kompozytorskich wypocin okraszona fotkami z Podlasia:
http://www.youtube.com/watch?v=fWuH69V-gzg
Proszę ustawić jakość na najwyższą to muzyka tez będzie lepiej brzmiała.
http://www.youtube.com/watch?v=fWuH69V-gzg
Proszę ustawić jakość na najwyższą to muzyka tez będzie lepiej brzmiała.
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Nie dość, że poeta i fotoreporter to jeszcze twórca muzyki filmowej
Dla mnie bomba - nastój uchwycony perfekcyjnie. Masz nominację do Oscara
Dla mnie bomba - nastój uchwycony perfekcyjnie. Masz nominację do Oscara
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Sorki Lechu, że "kropka, przecinek" Ci się w status nadwornego poety Vulcanerii, ale jak to mówią nie ma tego złego.... Popatrzcie na rozwój naszego kolegi:
Przypominam, że Lechu ma też kamerę, więc dodałbym: scenariusz,reżyseria, efekty specjalne, obsada, efekty kaskaderskie, kamera, dźwięk, montaż... -to wszystko jedna osoba, normalnie jestem w szoku. Czekam na odpowiedź Wajdy czy innego Polańskiego. Chociaż oni to tylko reżyseria.
Lechu miałbym jednak prośbę, ja wiem, że chcesz wszystko sam, ale gdybyś tak jeden raz zaprosił Angelinę J. do filmu to chętnie za Tobą kamerę ponoszę.
Kod: Zaznacz cały
Nie dość, że poeta i fotoreporter to jeszcze twórca muzyki filmowej
Lechu miałbym jednak prośbę, ja wiem, że chcesz wszystko sam, ale gdybyś tak jeden raz zaprosił Angelinę J. do filmu to chętnie za Tobą kamerę ponoszę.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
no proszę... firma w której pracuję jest dystrybutorem tego programu... niezłą reklamę robisz
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- Długi Lech
Góralu żadnym nadwornym nie jestem nie byłem i nie będę, te rymy które pisałem to tak dla zabawy, aby forum było barwniejsze, ciekawsze, weselsze... inne niż wszystkie. Ale fakt byłem sam i brakowało mi kogoś takiego jak TY We dwóch zawsze raźniejGóral pisze:Sorki Lechu, że "kropka, przecinek" Ci się w status nadwornego poety Vulcanerii, ale jak to mówią nie ma tego złego....
Powoli skupiaj się nad tekstem hymnu Vulcanerii to może zmajstrujemy tym Magixem muzykę.
- Długi Lech
Jak tylko skończę ROUTE - w tym tygodniu, to chętnie bym się wziął, ale:Długi Lech pisze:Góralu żadnym nadwornym nie jestem nie byłem i nie będę, te rymy które pisałem to tak dla zabawy, aby forum było barwniejsze, ciekawsze, weselsze... inne niż wszystkie. Ale fakt byłem sam i brakowało mi kogoś takiego jak TY We dwóch zawsze raźniejGóral pisze:Sorki Lechu, że "kropka, przecinek" Ci się w status nadwornego poety Vulcanerii, ale jak to mówią nie ma tego złego....
Powoli skupiaj się nad tekstem hymnu Vulcanerii to może zmajstrujemy tym Magixem muzykę.
Hymn Vulcanerii to poważne zadanie, nie żebym się go nie podjął, ale... Tak jak słusznie ująłeś: tworzymy rymy dla zabawy, miałem okres w życiu gdy "pisałem wiersze", teraz ... Gdyby "któsie" (forumowicze) określili o czym ma to być, gdyby "któś" dał propozycję melodii - to naprawdę chętnie postaram się to zrobić. Ale moim zdaniem powinien być to kawałek "wielu autorów". Ja mogę tekst "ubrać w rymy" - tak jak opowieść Zombiego, czytam, oglądam, wyłapuję jakieś słówka, wyrażenia, osobiste wrażenia i "ubieram". Ale bez Niego bym tego nie zrobił. Dajcie mi opowieść a ja to naprawdę chętnie przerobię, aby było łatwe, przyjemne, wesołe i dało się zaśpiewać.
JAK NAM NIE POMOGĄ TO ZAWSZE ZOSTAJE FIJAŁKOWO, BROWAR I MY. - Bez podtekstów.
Ewentualnie: Jak WAS bardziej poznam to może...
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Długi Lech