ME EURO 2012 - temat zbiorczy
-
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 900 Custom
- VROC: 31327
ME EURO 2012 - temat zbiorczy
Czy ktoś może wybiera się w czwartek na mecz Włochy vs Chorwacja w Poznaniu ?
Ostatnio zmieniony ndz lip 01, 2012 przez marius, łącznie zmieniany 1 raz.
マリウッシュ
- Hubas
- Miejscowość: Dopiewo
- Motocykl: VN 2000 CLASSIC
- VROC: 33938
Re: 14.06. ITA vs CRO
A Ty będziesz ?marius pisze:Czy ktoś może wybiera się w czwartek na mecz Włochy vs Chorwacja w Poznaniu ?
- Rysiu
- Miejscowość: Przasnysz
- Motocykl: Jeszcze nie ma... jeszcze...
- VROC: 0
Polska - Rosja 1:1
Jak Panowie wrażenia z meczu? Kurczę Polacy grali jak nie nasi . Ale i tak żal pupcię ściska, że tyle niewykorzystanych okazji. Teraz najważniejsze to wkopać Czechom i będziemy w domu.
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
Smuda bierze remis w ciemno i tak zagrał w końcówce meczu. Na podmęczonych Rosjan wrzuca Mierzejewskiego , a w ostatniej minucie Brożka. Takie zmiany robi się trochę wcześniej. generalnie wynik oK, ale Smuda robi błędy z resztą po meczu z Grecją w żartach zrównał się z Chuckiem Norisem.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
a ja nie jestem jakimś zwolennikiem piłki nożnej a wczoraj byłam naprawdę pod wrazeniem (szczególnie II połowa) i powiem, że naprawdę fajnie grali i kolejny mecz obejrzę
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Polska-Czechy typowanie
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
Moje wrażenia: atak zajebisty, chłopaki zapier***li jak szaleni, obrona bardzo dobra, bramkarz przeszedł samego siebie, środek... jaki środek ok. 70 minuty piłka przeleciała koło trzech środkowych którzy stali i rozmawiali ze sobą oczywiście przejeli ją rosjanie.
I akcja w 90 minucie - szybkie wyprowadzenie prawym skrzydłem, dobrze rozstawieni polacy, rosjanie w rozsypce, niezła szansa na gola i co? Wybija 90 minuta i nagle nasi zwalniają, zaczynaja sobie podawać piłkę czekając na ostatni gwizdek. A tu niespodzianka, +3 minuty, i za monment rosjanie z piłką pod nasza bramką. No cholera mnie brała.
Ale ogólnie wrażenia pozytywne. Mecz emocjonujący Chłopaki pokazali że jak się zepną to potrafią dokopać. I choć na codzień za piłka nie przepadam to emocje mi się udzieliły.
I akcja w 90 minucie - szybkie wyprowadzenie prawym skrzydłem, dobrze rozstawieni polacy, rosjanie w rozsypce, niezła szansa na gola i co? Wybija 90 minuta i nagle nasi zwalniają, zaczynaja sobie podawać piłkę czekając na ostatni gwizdek. A tu niespodzianka, +3 minuty, i za monment rosjanie z piłką pod nasza bramką. No cholera mnie brała.
Ale ogólnie wrażenia pozytywne. Mecz emocjonujący Chłopaki pokazali że jak się zepną to potrafią dokopać. I choć na codzień za piłka nie przepadam to emocje mi się udzieliły.
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III
----------
III