Wszystkich, którzy łamią regulamin Naszego Forum to czeka
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
- VROC: 0
Wszystkich, którzy łamią regulamin Naszego Forum to czeka
Ostrzeżenie dla tych którzy będą łamać regulamin Naszego Forum Toytoyek mamy pod dostatkiem, dzwigi też są, a i gumę się załatwi.
http://www.youtube.com/watch?v=Cg-vVtDUBoU
http://www.youtube.com/watch?v=Cg-vVtDUBoU
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Rewelka. Już zleciłem wzmocnienie jednej kabiny. Na Motopark nie zdążę ale na Fijałkowo będzie gotowa. Nagroda za zajęcie ostatniego miejsca w jakimś konkursie albo dla wystudzenia dymiących głów jak znalazł. Ta brązowa ciecz cokolwiek to nie było też się znajdzie w dowolnej ilości
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
Eee tam, to chcecie żeby połowa ludzi na forum się nie wypowiadała. NUUUDA będzie. Toż cała atrakcja w tym coby jakiegoś moderatora wnerwić.
Sama zabawa może być ciekawa, ale zaraz kara za odejście od tematu w poście No nie wiem Mnie to byście musieli wozić cały dzień, a są LEPSI. Czy wiecie ile godzina dźwigu kosztuje? A dwóch??? Przemyślcie, przekalkulujcie... na spokojnie
Sama zabawa może być ciekawa, ale zaraz kara za odejście od tematu w poście No nie wiem Mnie to byście musieli wozić cały dzień, a są LEPSI. Czy wiecie ile godzina dźwigu kosztuje? A dwóch??? Przemyślcie, przekalkulujcie... na spokojnie
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy