Ślizg na Harleyu
- Banan
- Miejscowość: Tłuszcz
- Motocykl: VN 2000 DIABLO BLACK
- VROC: 0
Ślizg na Harleyu
VN 900 Custom Black Mat - był
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Facet położył harrego bo nie trzymał całej stopy na podeście. "Pociągnęło" podwiniętą stopę do tyłu i to był niespodziewany impuls, po którym gleba go przyciągnęła.
Wbrew pozorom takie niespodziewane uderzenie butem zaburza prowadzenie nawet na małych prędkościach. Wiem coś o tym.
Wbrew pozorom takie niespodziewane uderzenie butem zaburza prowadzenie nawet na małych prędkościach. Wiem coś o tym.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
Szczerze mówiąc i mi to przyszło do głowy, trochę dziwnie to wygląda, a i zachowanie po - jak gdyby nigdy nic idzie szczęśliwy w kierunku kamery, każdy z nas najpierw by obejrzał moto, ewentualnie plecaczek gdyby był, ewentualnie siebie, ale na pewno nikt z nas by nie odszedłAlbert pisze:Gadanie. On się przecież celowo położył.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
jest to jakieś logiczne wytłumaczenie ale czemu nie zrzucił go z jakiegoś mostu do przepaści tylko jeszcze złom pakował na przyczepkę (200 kg x 0,70 zł=140zł, lub podobnie, nie wiem ile teraz złom stoi), warto byłoMayones pisze:ja sądzę że chciał się pozbyć harleya bo już mu VN 2000 chodzi po głowie
Noo chyba że przyjedzie do Polski jako 100% bezwypadek
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy