Zakup Nowego Forda Fiesty.
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Zakup Nowego Forda Fiesty.
Witam,
przymierzam się do zmiany auta. Wybierałem między Clio 4 a Fiestą po liftingu, czyli '13. Wygrała Fiesta, ale mam malutki problem z doborem felg stalowych, aby mieć na nich opony zimowe. Dostałem info, że do Nowego Forda Fiesty, czyli po lifcie nie pasują stalowe felgi od Fiesty sprzed liftu. Chciałbym to sprawdzić, bo za komplet 4 felg + 4 kołpaki + 4 śruby + 4 opony zimowe chcą ode mnie 2460zł ( niby promocja z 3 tys.zł ). Mógłby to ktoś potwierdzić lub zanegować?
Może jest ktoś z Vulcanerii, kto sprzedaje fordy i chce mieć klienta?
przymierzam się do zmiany auta. Wybierałem między Clio 4 a Fiestą po liftingu, czyli '13. Wygrała Fiesta, ale mam malutki problem z doborem felg stalowych, aby mieć na nich opony zimowe. Dostałem info, że do Nowego Forda Fiesty, czyli po lifcie nie pasują stalowe felgi od Fiesty sprzed liftu. Chciałbym to sprawdzić, bo za komplet 4 felg + 4 kołpaki + 4 śruby + 4 opony zimowe chcą ode mnie 2460zł ( niby promocja z 3 tys.zł ). Mógłby to ktoś potwierdzić lub zanegować?
Może jest ktoś z Vulcanerii, kto sprzedaje fordy i chce mieć klienta?
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
najlepiej zapytać na forum fiesty, tam na bank Ci wszystko powiedzą
http://www.fiestaklubpolska.pl/forum/
http://www.fiestaklubpolska.pl/forum/
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Niezależnie od wszystkiego trzeba ich traktować słodko-brutalnie. Załamka w sprzedaży, zapasy u producentów kosmiczne, a muszą mieć na odprawy redukcji zatrudnienia, koniec roku. Jednym słowem kanał.
Powiedz ile chcesz zapłacić za taką wersję i niech kombinują. Z taką propozycją nie do odrzucenia obdzwoniłbym kilku dealerów, ich ból głowy. Czas pracuje dla Ciebie.
Powiedz ile chcesz zapłacić za taką wersję i niech kombinują. Z taką propozycją nie do odrzucenia obdzwoniłbym kilku dealerów, ich ból głowy. Czas pracuje dla Ciebie.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Zadzwoń do ASO poproś o przygotowanie oferty na felgi , opony i nakrętki będziesz miał typ felg i opon zalecanych a potem sam już coś przez OPONEO albo netcar wybierzesz.
Mi ofertę na maila przysłali i miałem komplet informacji...
Na Nowotoruńskiej jest przyzwoity serwis w Bydgoszczy tam ci to pewnie przyszykują.
Na Nowotoruńskiej jest przyzwoity serwis w Bydgoszczy tam ci to pewnie przyszykują.
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
1- okazało się, że pracownik się pomylił i jednak pasują felgi ze "starej" fiesty do "nowej".Abrams pisze:Zadzwoń do ASO poproś o przygotowanie oferty na felgi , opony i nakrętki będziesz miał typ felg i opon zalecanych a potem sam już coś przez OPONEO albo netcar wybierzesz.
2- Liczyłem, że pomogę komuś z forum dostać premię za sprzedaż .
3- W tej chwili jestem po przejażdżce próbnej "starą" fiestą i po rozmowach z dwoma dealerami forda. W pierwszym była jazda próbna i uzgodnienie ceny, a w drugim było sprawdzenie mojego "talentu" negocjacyjnego. Na tę chwilę dealer nr 2 dał mi o 2,4 tys.zł niższą cenę niż dealer nr 1. Czekam na kontrę od "jedynki". Jak nie, to podpiszę umowę z "dwójką".
P.S.
Bieranowski na ul. Nowotoruńskiej jest "jedynką" . Dwójka jest na razie tajemnicą
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN