tak rozmawialiśmy o tym na spotkaniu wigilijnym jak wyglądała pierwsza strona Vulcanerii.
Ciekawe czy ktoś pamięta??
Jak tak spojrzałem, to wygląd nie wiele się zmienił. Za to treść - tej jest znacznie więcej.
Tak wyglądał zarys tego co miało powstać: http://www.vulcaneria.yoyo.pl/
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Wtedy to ja jeszcze o motocyklu nie myślałem , ale fakt stronka ewoluowała, na pewno miło popatrzeć Panowie jak wasze dzieło się rozrosło GRATULUJE
PS i chyba jak zauważyłem na załączonej focie President Yamak nie miał długich włosów wtedy ?
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland. www.wypozycz-auto.com.pl www.detektywi-prawnicy.pl
a jak się okazało że Papaj miał ciepełko bo miał farelkę .... :):):):) normalnie druh oboźny :):):) a reszta ferajny to w kaskach spała i dlatego kolega Centek tak długo budzić musiał