KPKM & PRM

Luźne temaciki. Bez cenzury ;)
Ramms
Miejscowość: Lubin
Motocykl: VTX 1300
VROC: 0

KPKM & PRM

Post autor: Ramms » śr maja 22, 2013

Mam pytanie do znawców tematu: jakie różnice są pomiędzy KPKM a PRM? Zamknięty temat dotyczący naszywek, sugeruje, że to jakiś temat tabu...
Pozdrawiam Robert

Awatar użytkownika
Badger
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: Blue Lady + Osiołek
VROC: 29218

Post autor: Badger » śr maja 22, 2013

to nie temat na forum. Nie jest to tabu. Ale takie tematy zawsze wzburzają niesamowite emocje. I często kończy się na pyskówkach. A tego chcemy tu uniknąć.

Jesteś ciekawy wejdź sobie na stronę jedną i drugą, pogadaj z jakimś stowarzyszonym tu i tu, albo przyjedź na Vulcanerię i tam pogadaj.
pie.....lę, nie myję

Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga

Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.

Ramms

ok...to do zamknięcia...czyli tabu ;)
Pozdrawiam Robert

Awatar użytkownika
MaciekSz
Miejscowość: Pruszków
Motocykl: -----
VROC: 32197

Post autor: MaciekSz » śr maja 22, 2013

Ramms...

A ile razy można Cię zapraszać do rozmowy? Bo nie rozumiem Twojego celu.

Odpowiadają Ci ludzie mocno cierpliwi. Ja niestety do nich nie należę. Na dodatek mówię, co myślę. I tylko raz. Więc uwaga:

Chcesz się czegoś dowiedzieć? Przyjdź i porozmawiaj na żywo. Znalezienie członka klubu z twojej okolicy nie jest trudne. Otrzymasz wyczerpującą informację.

Chcesz kogoś sprowokować, czy burdę na forum wywołać? Ode mnie masz ostrzeżenie - jeszcze jedno i będzie ban.
MaciekSz
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
Obrazek

Ramms

Wysłany: Dzisiaj 17:41
ok...to do zamknięcia...czyli tabu ;)

tyle w komentarzu
Pozdrawiam Robert

Awatar użytkownika
Brein
Miejscowość: Kielce
Motocykl: Dniepr MT12
VROC: 32244

Post autor: Brein » śr maja 22, 2013

Ramms
Koledzy do znudzenia Ci już powtarzają więc i ja spróbuję:
Nie jest to temat tabu, nie są to tajemnice nie ma tu nic podejrzanego, dziwnego czy innego.

Wszystkie tego typu tematy są po prostu obszerne na tyle, że nie da się ich przedstawić wyczerpująco poprzez pisanie na forum.

Jeśli Ty czy ktokolwiek inny jest zainteresowany jakimikolwiek informacjami związanymi z klubami motocyklowymi, stowarzyszeniami itp to powinien popytać osoby w nich zrzeszone. Ale normalnie na żywo. W ten sposób pokażesz, że naprawdę Cię to interesuje, a nie jest tylko głupim trolowaniem na forum.

Na pewno masz w swojej okolicy kolegów, którzy przynależą do klubów lub stowarzyszeń - z pewnością odpowiedzą na Twoje pytania. Więc zamiast klepać w klawiaturę podejdź i porozmawiaj.

Wiesz... ja osobiście czytając niektóre Twoje wpisy mam czasem wrażenie, że po prostu nie szanujesz osób zrzeszonych w klubach i stowarzyszeniach i chcesz sobie tyko porobić jaja wiec nie dziw się, że z rezerwą podchodzę i nie chce mi się tracić czasu na jakieś niepoważne pierdoły i trolowanie.

Mam nadzieję, że w końcu zrozumiesz o co nam chodzi, bo już prościej się chyba nie da tego napisać :)
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.

Zablokowany