Białystok znowu zwycięzcą w konstrukcji "Łazików marsjańskich"
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... aid=110b24
Białystok The Best ! :)
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Przypomina mi się dowcip - Dlaczego Rosjanie robią najlepsze terenówki? Bo nie mają dróg.
Tak i u Was - jakie drogi takie pojazdy projektujecie. A trochę po nich jeździłem, oczywiście nie tylko po tych głównych.
Sorki Panowie, bez urazy ale powtórzę za pisarzem "Dziki kraj, dzikie obyczaje"
I dlatego tak mi się tam podoba.
Tak i u Was - jakie drogi takie pojazdy projektujecie. A trochę po nich jeździłem, oczywiście nie tylko po tych głównych.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
-
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
Nie wiem kiedy ostatnio byłeś i gdzie byłeś ? Ale jeśli to było w 1956 to się zgodzę. Drogi na Podlasiu nie różnią się niczym od średniej krajowej, ale już drogi w Białymstoku to można nam pozazdrościć. I z tym dzikim krajem i obyczajami to przyznam, że bardzo przegiąłeś.Góral pisze:Przypomina mi się dowcip - Dlaczego Rosjanie robią najlepsze terenówki? Bo nie mają dróg.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
-
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
Re: Białystok The Best ! :)
Białystok to reprezentant naszego kraju, czy to się komuś podoba czy nie.Długi Lech pisze:Białystok znowu zwycięzcą w konstrukcji "Łazików marsjańskich"
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... aid=110b24
Obrazek
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Sorki Kasper, nie chciałem nikogo urazić. Mea culpa.
A jeździłem tam kilkanaście lat temu i to po wszelkich możliwych pipidówkach - taka praca.
Ten "dziki kraj" to w pozytywnym tego słowa znaczeniu - Puszcza Białowieska, żubry, wioski ze swymi cerkwiami... Macie więcej naturalnej, "dzikiej" przyrody niż Bieszczady
PS. Mi naprawdę tam się podoba.
A jeździłem tam kilkanaście lat temu i to po wszelkich możliwych pipidówkach - taka praca.
Ten "dziki kraj" to w pozytywnym tego słowa znaczeniu - Puszcza Białowieska, żubry, wioski ze swymi cerkwiami... Macie więcej naturalnej, "dzikiej" przyrody niż Bieszczady
PS. Mi naprawdę tam się podoba.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy