Głupota tylko czyja?
- Banan
- Miejscowość: Tłuszcz
- Motocykl: VN 2000 DIABLO BLACK
- VROC: 0
Głupota tylko czyja?
VN 900 Custom Black Mat - był
Na filmiku wyraźnie widac że kierowca puszki przyśpieszył w trakcie wyprzedzania go przez motocyklistę. A później ponownie ostro przyspieszył i uderzył w motor. Fakt że motocyklista po wyprzedzaniu zwolnił.
Coś musiało się rzeczywiście wydarzyć wczesniej.
Coś musiało się rzeczywiście wydarzyć wczesniej.
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III
----------
III
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
Widziałem gdzieś ten filmik w dłuższej wersji.
Auto jedzie cały czas lewym pasem, ponieważ wyprzedza inne auta.
Jak już wyprzedził wszystkie nadal jechał lewym pasem.
Motocyklista chciał go nauczyć, że po zakończeniu wyprzedzania zjeżdża się na prawy.
Niestety w tym przypadku motocyklista wykazał się skrajną głupotą i nieodpowiedzialnością.
Auto jedzie cały czas lewym pasem, ponieważ wyprzedza inne auta.
Jak już wyprzedził wszystkie nadal jechał lewym pasem.
Motocyklista chciał go nauczyć, że po zakończeniu wyprzedzania zjeżdża się na prawy.
Niestety w tym przypadku motocyklista wykazał się skrajną głupotą i nieodpowiedzialnością.
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- Krzycho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: V-strom 650, wcześniej Vulcany...
- VROC: 35666
Motocyklista chciał przyblokować puszkarza, który jechał nie wiadomo po co lewym pasem... I trochę przesadził. To raczej moto hamował, niż samochód przyspieszał.
Też miewam czasem takie odruchy, żeby po wyprzedzeniu zawalidrogi blokującego lewy pas, trochę go pownerwiać w odwecie (walczę z tym, niestety mało skutecznie). Ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy robić coś takiego w czasie jazdy motocyklem.
Też miewam czasem takie odruchy, żeby po wyprzedzeniu zawalidrogi blokującego lewy pas, trochę go pownerwiać w odwecie (walczę z tym, niestety mało skutecznie). Ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy robić coś takiego w czasie jazdy motocyklem.
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: -----
- VROC: 32197
Niestety, brak wyobraźni u bajkera... W większości hamowanie silnikiem, hamulec na sekundę wciśnięty. No ni ma huhu, żeby gość w puszce zareagował. Nawet jeżeli wie, jak działa moment hamujący silnika w motocyklu.
Ostatnio na A2 moja anielica wykonała nieświadomie podobny manewr przed pasem zjazdu na węzeł. Zdążyłem tylko krzyknąć przez zestaw BT "Sp....laj w prawo!", jak zobaczyłem w lusterku, jak nagle oddala się ode mnie .
Ostatnio na A2 moja anielica wykonała nieświadomie podobny manewr przed pasem zjazdu na węzeł. Zdążyłem tylko krzyknąć przez zestaw BT "Sp....laj w prawo!", jak zobaczyłem w lusterku, jak nagle oddala się ode mnie .
MaciekSz
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197