.... do współpracy. Współpraca dotyczy wizualizacji zewnętrznych lokali handlowych.
Może ktoś z kolegów z Warszawy zna takową firemkę.
Poszukuję Agencji Reklamowej w Warszawie.......
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
Poszukuję Agencji Reklamowej w Warszawie.......
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Czołem.
Chodzi Ci o projekt czy wykonanie?
W naszej firmie korzystamy z usług agencji MAR-CO z Baletowej (http://www.mar-co.pl/). Robiliśmy u nich przestrzenne, podświetlane logo na dach firmy i mniejsze tablice reklamowe, ale z tego co wiem, robią wszystko.
Ceny mają przyzwoite i jakość moim zdaniem nie pozostawia nic do życzenia, chociaż my wybraliśmy ich przede wszystkim dlatego, że... są po drugiej stronie ulicy i można błyskawicznie spotkać się, omówić projekt, zobaczyć próbki itp. Ale to raczej nieduża agencja wykonawcza niż wielki "dom mediowy" jak zwykły się teraz nazywać "profesjonalne" agencje.
Chodzi Ci o projekt czy wykonanie?
W naszej firmie korzystamy z usług agencji MAR-CO z Baletowej (http://www.mar-co.pl/). Robiliśmy u nich przestrzenne, podświetlane logo na dach firmy i mniejsze tablice reklamowe, ale z tego co wiem, robią wszystko.
Ceny mają przyzwoite i jakość moim zdaniem nie pozostawia nic do życzenia, chociaż my wybraliśmy ich przede wszystkim dlatego, że... są po drugiej stronie ulicy i można błyskawicznie spotkać się, omówić projekt, zobaczyć próbki itp. Ale to raczej nieduża agencja wykonawcza niż wielki "dom mediowy" jak zwykły się teraz nazywać "profesjonalne" agencje.
LwG
Łukasz czyli Skrobel
Łukasz czyli Skrobel
- Smoku
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
- VROC: 0
http://totemstudio.eu
Powiedz, że jesteś ode mnie i będzie dobrze
Mój dobry kumpel, nie wiem o jaką dokładnie wizualizacje Ci chodzi, ale Karol ma bogate portfolio i zna się na tym co robi. "Będzie pan zadowolony"
Polecam szczerze
Powiedz, że jesteś ode mnie i będzie dobrze
Mój dobry kumpel, nie wiem o jaką dokładnie wizualizacje Ci chodzi, ale Karol ma bogate portfolio i zna się na tym co robi. "Będzie pan zadowolony"
Polecam szczerze
Włożyć kask, buty , skórę
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur