Motocykl lepszy od faceta

Luźne temaciki. Bez cenzury ;)
Ewcia

Motocykl lepszy od faceta

Post autor: Ewcia » wt sty 14, 2014

Motocykl działa na kobiety na kilku płaszczyznach:

Emocjonalnej - Motocykl można kochać i go dopieszczać. Można z nim miło spędzić czas, potrafi poprawić humor i wprowadzić w stan błogości.

Seksualnej - Bo staje się obiektem pożądania, też niezle wibruje szczególnie na ssaniu ;)

Podnoszenie ciśnienia - Oj potrafi motocykl zdenerwować; szczególnie jak zrzuci z kanapy w totalne błoto.

Kontroli - Motocykl to ideał; no przecież sam nigdzie nie pojedzie ;)

Awatar użytkownika
WiecznieŻywy
Miejscowość: Elbląg
Motocykl: Kawasaki Vulcan 2000
VROC: 35625

Post autor: WiecznieŻywy » wt sty 14, 2014

hahahahahahaha :) Na motocyklu utrzymujesz tylko jedna pozycje, ktora moze sie z czasem znudzic a facet jakby nie bylo to elastyczna bestia ;)

Awatar użytkownika
Góral
Miejscowość: Brusy
Motocykl: _FuMA
VROC: 34785

Post autor: Góral » wt sty 14, 2014

Może ja jestem jakiś dziwny :scrach: ale też wolę motocykl niż faceta ;)

A swoją drogą to chyba wywołujesz wilka z lasu ;)
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy

Awatar użytkownika
Badger
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: Blue Lady + Osiołek
VROC: 29218

Post autor: Badger » wt sty 14, 2014

poproś motocykl, zeby Ci zrobił zakupy lub uszczelnił cieknący kran
pie.....lę, nie myję

Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga

Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.

Awatar użytkownika
Ja-jo
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: VN750,GSF1200s
VROC: 33339

Post autor: Ja-jo » wt sty 14, 2014

Bo to jest tak z tym motocyklem, ze to nie do końca to samo znaczy motocykl co motocykl... stąd tez mogą brać się różne rozbieżności myślowe.
A było to tak.
Jak wzrok sokoli podpowiada a pomocniczo organoleptycznie i innymi zmysłami się wspomagając, stwierdzić z całą stanowczością można, iż w klasycznej swej i najczystszej formie, motocykl to mono ślad. Gdyż to co po sobie pozostawia to jena ostra, zdecydowanie odznaczona linia, to pas rozdzielający nudne, rozwlekłe i w zasadzie niedookreślone podłoże naszej egzystencji. To oznaka mocy, ślad pasji i emocji, tego wspomnianego przez rozmarzona przedmówczynię wibrującego pożądania...;) Ślad ten pojawia się i niczym mknienie rozcina szarą rzeczywistość i tnąc idealna prostą czy wijąc się filuterną w wstęgą po górzystych winklach, znika.
Tym jest motocykl.
Ale jednak motocykl, patrząc na samo słowo nie da się nie wyczuć że słowo to niesie ze sobą więcej niż dwa koła, ramę, silnik, wymawiając samo słowo motocykl wyczuwa się tam nie tyle smar i chrom, ale życie. Mówisz i oczy otwierają się szerzej, serce zaczyna bić szybciej, bo co to znaczy ? Wystarczy powtórzyć: "motocykl, motocykl " i spojrzeć po prostu na litery M - TO - CYKL, czyli Men To Cykl, czyli po naszemu mężczyzna daje ciągłość i gwarantuje stale to, co wyżej już opisałem.
Zostanie po nas tylko kurz,
a może jeszcze...,
nie, może już.
VROC #33339

Awatar użytkownika
Piotr_Classic
Miejscowość: Madryt
Motocykl: HD Street Glide
VROC: 32438

Post autor: Piotr_Classic » wt sty 14, 2014

Ewcia, witam Cię lecz nadal nie wiem co mój kolega "zapodaje" lecz chcę tego samego :ok: :ok: :ok:
samych przyjemnych doznań Wam życzę

Piotr

Ewcia

Post autor: Ewcia » śr sty 15, 2014

Badger motocykl ma swoje plusy i ma je również mężczyzna. A z zakupami czy cieknącym kranem każda kobitka (może nie każda) poradzi sobie sama. ;)
Pozdrawiam serdecznie.

ODPOWIEDZ