Witam
Zastanawiam się nad dołączeniem do klubu. Jestem z Bytmia gdzie jest clubhaus? Chciałbym pogadać o zasadach jakie panują w klubach o statusie FG czy są również takie sztywne jak w MC? czy jest to na zasadzie luźnych spotkań ludzi ze wspólną pasją itd... Mam wiele pytań...
członkostwo
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Przyjedź na Vulcanerię, spotkasz tam Klubowiczów z południa kraju i będziesz miał okazję pogadać i dowiedzieć się tego co Cię interesuje.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Re: członkostwo
Callnij do mnie jutro, tel. masz na kontaktach - SecretaryZwierzak pisze:Witam
Zastanawiam się nad dołączeniem do klubu. Jestem z Bytmia gdzie jest clubhaus? Chciałbym pogadać o zasadach jakie panują w klubach o statusie FG czy są również takie sztywne jak w MC? czy jest to na zasadzie luźnych spotkań ludzi ze wspólną pasją itd... Mam wiele pytań...
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.