Spamerzy i kosmici...
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Spamerzy i kosmici...
Ostatnio nastąpił wysyp sympatycznych zapewne osobników, którzy celowo lub nie, produkują magiczne posty o Golfach, Toyotach czy też zabawkach swoich dzieci . Pierdofony i bzdury, które mnie osobiście wpieniają, bo na pierwszy rzut oka widać, że coś tam komuś nie trybi lub robi to celowo, kto go tam wie . Może powinno się grzecznie usuwać takie osobowości ?
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 1600classic
- VROC: 0
Re: Spamerzy i kosmici...
Popieram, też mnie to już powoli zaczyna irytować ...
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
np ten gość :
memberlist.php?mode=viewprofile&u=4198
memberlist.php?mode=viewprofile&u=4198
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- artix
Od początku, mamy tak: RaulDor, KarolDor, zarejestrowani tego samego dnia, dalej TmothyTap, też dołączył w maju, Następnie KuffDor, kolejny majowy bąk . Tu prośba do admina, żeby kontrolował kto i o czym pisze, bo zaczynam mieć niestrawności po czytaniu kolejnych postów w stylu:
"A mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie na co zwrуciж uwagк przy zakupie takiego golfa na gazniku? czy "Does anyone know where I could find photos of CR trains on Manhattans west side line/high line?
Thanks" albo "Po wymianie filtra paliwa - swieci sie kontrolka silnika i samochod gasnie po chwili.
Jestem raczej przekonany, ze wszystko zrobilem dobrze, zreszta co tam mozna zrobic zle?
Aha, wtryski BOSCHa"
"A mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie na co zwrуciж uwagк przy zakupie takiego golfa na gazniku? czy "Does anyone know where I could find photos of CR trains on Manhattans west side line/high line?
Thanks" albo "Po wymianie filtra paliwa - swieci sie kontrolka silnika i samochod gasnie po chwili.
Jestem raczej przekonany, ze wszystko zrobilem dobrze, zreszta co tam mozna zrobic zle?
Aha, wtryski BOSCHa"
- Przemo
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: VN 2000 Classic '06
- VROC: 37109
Działamy w temacie
Żyj tak, aby być szczęśliwym!
XV535>VN800>VN900>VN2000+VN800+LTD454
-
- Site Admin
- Miejscowość: nieważne
- Motocykl: nieważne
Staramy się na bieżąco walczyć ze spamem na forum, zarówno moderatorzy jak i admini.
I za wszelkie zgłoszenia dziękujemy i się nimi zajmujemy.
I za wszelkie zgłoszenia dziękujemy i się nimi zajmujemy.
-
- Motocykl: vulcan 1600 Classic/ teraz n 2000
Jeśli cokolwiek widzę, natychmiast zgłaszam do MaciekSz lub do Przema. Nie zgłaszajcie tego na forum, a bezposrednio do nich lub innych osób odpowiedzialnych za forum, wtedy mogą szybko zareagować.
Nigdy nie jest za późno.
- Administrator
- Administrator
- Miejscowość: nie dotyczy
- Motocykl: nie dotyczy
- Przemo
- Motocykl: VN 2000 Classic '06
- VROC: 37109
Korzystanie z "!" czyli opcji "zgłoś ten post" też jest przydatne
Żyj tak, aby być szczęśliwym!
- artix
W sumie wiele tego spamu nie ma, ostatnio tylko mieliśmy problem z prawdopodobnie jednym osobnikiem, produkującym radosne i kosmiczne posty . Nie mam zwyczaju od razu wszczynać awantury i zgłaszać delikwenta, bo mam nadzieję, że nastąpiła pomyłka, czy jakieś problemy techniczne, sam nie wiem, ale oczywiście w razie czego, skorzystam z "!" czego z zasady nigdy nie robiłem.