Naszywka forumowa
- Sheriff
- Miejscowość: Koog aan de Zaan
- Motocykl: Versys 1000 GT
- VROC: 30486
Naszywka forumowa
Witajcie
Wiele miesięcy temu powstał pomysł stworzenia naszywki forumowej.
Jak wiecie nasze forum istnieje już od 2010 roku i zrzesza ok 1800 użytkowników mniej lub bardzie aktywnych tak więc myślę że to najwyższy czas.
Naszywka ta może być znakiem rozpoznawczym na zlotach i innych podobnych imprezach, kto wie czy osoba przechodząca obok nas nie jest również Vulcanistą?. A może po prostu pamiątką że kiedyś przynależeliśmy do tak zacnego grona użytkowników VNów...
W oparciu o dotychczasowe opracowania zatwierdzony został taki oto projekt:
Naszywka będzie miała średnicę 11cm.
Lada moment mam otrzymać real foto naszywki próbnej (zamieszczę również).
Naszywki będą gotowe na Vulcanerię i tam też można będzie nabyć je po raz pierwszy.
Dla pozostałych chętnych będzie lista po zlocie.
LwG Sheriff.
Wiele miesięcy temu powstał pomysł stworzenia naszywki forumowej.
Jak wiecie nasze forum istnieje już od 2010 roku i zrzesza ok 1800 użytkowników mniej lub bardzie aktywnych tak więc myślę że to najwyższy czas.
Naszywka ta może być znakiem rozpoznawczym na zlotach i innych podobnych imprezach, kto wie czy osoba przechodząca obok nas nie jest również Vulcanistą?. A może po prostu pamiątką że kiedyś przynależeliśmy do tak zacnego grona użytkowników VNów...
W oparciu o dotychczasowe opracowania zatwierdzony został taki oto projekt:
Naszywka będzie miała średnicę 11cm.
Lada moment mam otrzymać real foto naszywki próbnej (zamieszczę również).
Naszywki będą gotowe na Vulcanerię i tam też można będzie nabyć je po raz pierwszy.
Dla pozostałych chętnych będzie lista po zlocie.
LwG Sheriff.
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Nie przesadzajcie. Zdjęcie poglądowe i poruszone. Na żywo na pewno prezentuje się bardzo ładnie i wkrótce ozdobi nie jedną kurtkę, sakwę czy co tam jeszcze sobie kto wymyśli.
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.