true trueAbrams pisze:Jak działasz z innego IP przenośne, praca, dom to muszę zawsze logować się ponownie, ale cały dzień na 1 IP trzyma zalogowane
NA MOTO PO USA
-
- Miejscowość: opole
- Motocykl: ..będzie vulcan
- VROC: 0
no i dalej robia ze mnie ułomnąmirad pisze: Z logowaniem nie przejmuj się, gdy piszesz dłuższy post system nie widzi Twojej aktywności i automatycznie wywala. Trzeba ponownie się logować. Na początku każdy zapomina o tym. Oktogon ma rację i miał b. dobre intencje.
tacy kochani...
wstawcie lepiej więcej ikonek emocji :yesyes:
Panowie, tu chodzi tylko i wyłącznie o "ciasteczka" - nie IP i nie MAC. Jak zakreślisz, żeby Cię pamiętał to wrzuca Ci "herbatnika" i już się nie musisz logować.Abrams pisze:To by wynikało że MAC adress jest istotniejszy karty z lapka...Andrzej pisze:Si bueno.Abrams pisze:Na jednym tym samym lapku??
Również w hotelach i innych miejscach, więc o tym samym IP możesz zapomnieć.... Jeden laptop, jedno safari jedno logowanie
Ja mam ustawione aby po każdym zamknięciu przeglądarki usuwał "cookies" i dlatego za każdym razem muszę się logować.
Problemem jest tylko, że mnie wywalało podczas otwartej przeglądarki - ale właśnie "zahaczyłem" okienko i już mnie nie wywala - oczywiście do czasu gdy nie zamknę przeglądarki.
- Jurek
- Miejscowość: Sulejówek
- Motocykl: VN 800 classic "Samuraj"
- VROC: 35044
Re: NA MOTO PO USA
Byłem w tym roku na wyprawie z tym Organizatorem. Zadowolony jestem bardzo. Fajna atmosfera wyprawy, fajni ludzie i trasa. Wrażenia pozostaną na długie lata. Większość uczestników jechało na HD, ale ja na Vulcanie VN 900 custom. Nie był może najwygodniejszy dla plecaczka, ale miał wiele innych zalet więc po powrocie kupiłem sobie Clasica VN800.
Fotki z wyprawy i zrealizowaną trasę zamieszczam TUTAJ
Jurek
VROC#35044
VROC#35044
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639