Kaszuby - piękne drogi, sporo motocykli - jeszcze tam wrócę
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Kaszuby - piękne drogi, sporo motocykli - jeszcze tam wrócę
Kilka godzin temu wysiadłem z puszki po powrocie z dwutygodniowego urlopu w miejscowości Chmielno na Kaszubach. Było przezajebiście - cały wyjazd wymyśliła i zorganizowała moja żona. Ale szlag mnie trafiał przez całe dwa tygodnie za każdym razem jak jechałem gdzieś po zakupy czy na inną wycieczkę i mijałem motocykle:
- Krajobrazy przepiękne (nie ujmując rzecz jasna nikomu i żadnemu innemu województwu)
- trochę górek i dolinek
- winkle też się znajdą
- mnóstwo motocykli (widziałem nawet kilka vulcanów, ale z puszki - i to z warszawską blachą - oczywiście nie machałem...)
Powiem tak: muszę tam wrócić na moto. Koledzy z północy pewnie wiedzą o czym mówię...
PS. Do administracji - jeśli ten temat powinien się znaleźć w HydeParku (bądź co bądź nie przedstawiam wspomnień motocyklowych), to po prostu go przenieście. Dzięki!
- Krajobrazy przepiękne (nie ujmując rzecz jasna nikomu i żadnemu innemu województwu)
- trochę górek i dolinek
- winkle też się znajdą
- mnóstwo motocykli (widziałem nawet kilka vulcanów, ale z puszki - i to z warszawską blachą - oczywiście nie machałem...)
Powiem tak: muszę tam wrócić na moto. Koledzy z północy pewnie wiedzą o czym mówię...
PS. Do administracji - jeśli ten temat powinien się znaleźć w HydeParku (bądź co bądź nie przedstawiam wspomnień motocyklowych), to po prostu go przenieście. Dzięki!
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Z góry dziękuję i oczywiście zawsze piszę na forum kiedy wybieram się motorkiem w którąkolwiek stronę w nadziei że znajdzie się ktoś z kim można będzie nawinąć kilka km, pogadać itp.
Na razie niestety jestem uziemiony, bo przed wyjazdem na urlop oddałem kask do reklamacji (zaczął pękać w jednym miejscu) i nadal z niej nie wrócił. Może pod koniec tygodnia....
Na razie niestety jestem uziemiony, bo przed wyjazdem na urlop oddałem kask do reklamacji (zaczął pękać w jednym miejscu) i nadal z niej nie wrócił. Może pod koniec tygodnia....
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Dzisiaj zrobiłem trasę przez Kaszyby jadąc od strony Słupska przez Bytów, Kościerzynę, Zblewo, Skrócz do A1. Wiem o czym mówisz. Muszę tu wrócić na 2oo, a Góralowi Mogę tylko zazdrościć
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197