Od przyszłego roku do francji obowiązkowo z kamizelką
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
aleeee.... przecież my jeździmy w kamizelkach
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Zegal
- Miejscowość: Łódź
- Motocykl: VN 900 Classic SE
- VROC: 33069
To nie jest aż taki głupi pomysł, 150 cm^2 to nie jest znowu tak dużo, idzie to sensownie wkomponować w ciuchy czy dodatki, a widoczność poprawia, co widać na przykładzie rowerzystów, późnym wieczorem ogromna różnica w widoczności jest miedzy tymi w kamizelkach, a tymi którym tylko diody jakieś mrugają z tylu.
ja się przymierzam do czegoś takiego na nocne przejażdżki w przyszłym sezonie, srylion razy lepiej wygląda niż kamizelka i ogólnie praktyczniejsze rozwiązanie, a powierzchnia odblasku prawie identyczna
ja się przymierzam do czegoś takiego na nocne przejażdżki w przyszłym sezonie, srylion razy lepiej wygląda niż kamizelka i ogólnie praktyczniejsze rozwiązanie, a powierzchnia odblasku prawie identyczna
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Pomysł trudno nazwać złym, ale......
Jak ci np. kowboje sobie dają radę bez tych kamizelek, obowiązkowych duperelek , czasem kasków... Tam nie ma wypadków? Może oni są bardziej niż my? Tylko co bardziej?
Czy czeka nas zakaz handlu i spożywania bananów bez znormalizowanej krzywizny? A jak zjem prostego banana to co? Rozstrzelanie?
Jakoś bliżej mi do Korwina niż do super urzędów i ich pomysłów.
Jak ci np. kowboje sobie dają radę bez tych kamizelek, obowiązkowych duperelek , czasem kasków... Tam nie ma wypadków? Może oni są bardziej niż my? Tylko co bardziej?
Czy czeka nas zakaz handlu i spożywania bananów bez znormalizowanej krzywizny? A jak zjem prostego banana to co? Rozstrzelanie?
Jakoś bliżej mi do Korwina niż do super urzędów i ich pomysłów.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
jakby tu powiedzieć... idzie pod kamizelkę Klubową, nie ma wyjścia....
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/