Ryga, Łotwa
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Ryga, Łotwa
Szanowne Koleżanki i nie mniej szanowni Koledzy,
czy ktoś przebył samochodem/moto drogę do Rygi? Chodzi mi o warunki jazdy na drogach Litwy i Łotwy - czy da się przejechać w miarę normalnie czy trzeba wynająć czołg, najlepiej Leoparda?
Unikam takich kierunków, ale czego się nie robi dla pieniędzy. Takie czasy!
czy ktoś przebył samochodem/moto drogę do Rygi? Chodzi mi o warunki jazdy na drogach Litwy i Łotwy - czy da się przejechać w miarę normalnie czy trzeba wynająć czołg, najlepiej Leoparda?
Unikam takich kierunków, ale czego się nie robi dla pieniędzy. Takie czasy!
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
to musiałem być na jakies innej Litwie. Leciałem do Wilna "górą" nic ciekawego, mały ruch, brak poboczy, słabo oznakowane, stacja paliw jedna na 100 km. No to spowrotem mówię sobie zaszaleję i polecę "autostradą" czwórką czy jakos tak. I nie widziałem różnicy między nią a trasą wojewódzkąkuko pisze:Nie wiem jak Łotwa, ale na Litwie drogi są o niebo lepsze niż w Polsce.
Trzeba uważac na policję - przewrażliwieni sa na łamanie przepisów, zwłaszcza prędkości przez Polaków
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Pawelek450
- Miejscowość: Suwałki
- Motocykl: VN 15 SE
- VROC: 0
- msm jack
- Miejscowość: Morąg
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 34682
Siemka!
Litwa, Łotwa czy Estonia mają drogi główne dobre. Wiem bo takimi jezdziłem, o bocznych wiele nie powiem. Co do jazdy przepisowej to tak jak koledzy piszą wyżej. Mandaty spore, a na Łotwie to już zaje...ście drogie. Litwa do przełknięcia, idzie się dogadać, chłopaki biorą nawet i naszego złotego.
Litwa, Łotwa czy Estonia mają drogi główne dobre. Wiem bo takimi jezdziłem, o bocznych wiele nie powiem. Co do jazdy przepisowej to tak jak koledzy piszą wyżej. Mandaty spore, a na Łotwie to już zaje...ście drogie. Litwa do przełknięcia, idzie się dogadać, chłopaki biorą nawet i naszego złotego.