SKRĘCONA KOSTKA NA KURSIE
- Ruda
- Miejscowość: Maidenhead UK
- Motocykl: BMW F800GT
- VROC: 0
ej nie łam się, na pewno będzie pogoda, ja na to liczę, bo dopiero zaczynam jazdy
może weź kilka jazd doszkalających ale na egzaminacyjnym? zdaje się YBR250, przywykniesz do sprzętu i na pewno pójdzie Ci lepiej
może weź kilka jazd doszkalających ale na egzaminacyjnym? zdaje się YBR250, przywykniesz do sprzętu i na pewno pójdzie Ci lepiej
Vulcana już nie mam ale sentyment pozostał...
http://on2wheelswithlove.com/
http://on2wheelswithlove.com/
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Agi nie łam się z tym samym moto masz rację i jak będziesz rozmawiała z tym samym gościem co ma takie samo moto to powiedz żeby Ci pokazał gdzie podkręcić skład mieszanki moto nie będzie zrywało i delikatnie regulujesz (jedziesz) na półsprzęgle to pomaga i pomogło nie jednemu to tylko zwiększa obroty a moto nie szarpie przy manewrowaniu bo ci goście z egzaminacyjnej specjalnie minimalizują skład mieszanki że przy lekkim dodaniu gazu szarpie, jak gość z tego moto jest w porzo to zagadaj i Ci wytłumaczy , niestety nie ma mnie w pobliżu bo bym służył pomocną dłoniąAGI pisze:ehh niestety nie udało się. Na kursie miałam troche inny motorek a na egzaminie inny i to odrazu wyszło :/ (egzaminacyjny jest cięższy i ma wyżej środek ciężkości) obałam na osemce
szkoda bo akurat plac mi szedł rewelacyjnie na kursie
ale...nastepny egzamin mam 17.10 (jak bedzie pogoda)
ale życzę dalszego samozaparcia i będzie gitarra
Thomas, aa widzisz, ja nie wiedziałem i na egzaminie właśnie na ósemce zgasł mi. Na kursie szło elegancko, a ten szarpał i na 1biegu za wolno a na drugim szarpał i gasł. Jakoś się udało na jedynce z lekkim dodawaniem gazu i sprzęgłem za drugim podejściem.
Także nie łam się AGI, ten motocykl opanujesz szybko.
Także nie łam się AGI, ten motocykl opanujesz szybko.
Agi bardzo pięknie powiedziałaś "tak łatwo się nie poddam" i tak trzymaj!!!!
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
nie przejmuj się ósemką,ja teraz swoim motorkiem tez bym nie zrobił
ja zdawałem dwa razy,a na awaryjnym zdarłem pół opony tak po heblach dałem.
a na jeździe egzaminacyjnej tak chciałem się zatrzymać aby pieszego(kobietę) przepościć że mało egzaminator mi w tyłek nie wjechał .
Egzamin nic nie daje poza papierkiem...potem tylko trzeba jeździć i ćwiczyć samemu
Życzę powodzenia
ja zdawałem dwa razy,a na awaryjnym zdarłem pół opony tak po heblach dałem.
a na jeździe egzaminacyjnej tak chciałem się zatrzymać aby pieszego(kobietę) przepościć że mało egzaminator mi w tyłek nie wjechał .
Egzamin nic nie daje poza papierkiem...potem tylko trzeba jeździć i ćwiczyć samemu
Życzę powodzenia
Motocykle jak niektóre kobiety, nie wybaczają błędów.