Przeciskanko
HA HA HA... jak zaczęłam oglądać filmik, pomyślałąm sobie że to ja.... ale to nie JA, niezły świrusssss !!!!!!!!!!!!
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Tak jest w większych miastach, fury biegaja ciekawe...Luzak pisze:Powiem szczerze, że właśnie przez takich patrzą na nas "normalnych" jak na idiotów. Ale to tak na marginesie.
Mnie zaciekawiło co innego - 20 albo 30% samochodów w "biednej" Rosji to terenóweczki. I to takie całkiem fajne :-)
co nie zmienia faktu, że gość jest zdrowo potargany, strach się bać...
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Ryffka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
- VROC: 24863
Patrzę na ten film i ciarki po plecach mi przechodzą... oczami wyobraźni widzę jak ktoś w korku otwiera drzwi, albo zjeżdża do środka zobaczyć co się dzieje... albo wychodzi zza samochodów pieszy na pasach, które tylko mignęły gdzieś po drodze. Ech... w mieście czeka tyle pułapek, że szkoda mówić. Jak dodamy do tego, sorki, jak dla mnie półgłówka na 2oo to nieszczęście gotowe. Potem żale jaki to on biedny, a puszkarze naskakują na nas, że dawcy itp... Myślałem kiedyś o założeniu kamerki z przodu, za szybką i nagrywać moją codzienną drogę do pracy Materiał może być ciekawy, nawet do obejrzenia sobie samemu i przeanalizowaniu sytuacji niebezpiecznych, które zdarzają się niemal na co dzień. Uważajcie na siebie zatem...
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Normalnie. Codziennie się przepycham przez Raszyn który jest podobno najbardziej zakorkowanym miejscem w Polsce. I co?? I nic. Trafia się jedna taka chujoza na 500 którzy zjeżdżają albo przynajmniej nie blokują. Moim zdaniem z roku na rok jest coraz lepiej....Steve pisze:...I jak tu ich szanować?
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Tiszo
- Miejscowość: Stary Dybów
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 32243
Ja już nie raz o tym mówiłem że Warszawa jest najbardziej przyjaznym miastem dla motocyklistów wliczając w to Piaseczno, Raszyn, Janki, Marki, Legionowo po prostu chodzi też i o okolice. Pomimo stwierdzeń że to tak zwane Krawaty to według mnie są na pierwszym miejscu w tym względzie. A ten jeden na 500 to ten który tylko zazdrości nam jazdy na dwóch kołach i trzeba goAndrzej pisze:Normalnie. Codziennie się przepycham przez Raszyn który jest podobno najbardziej zakorkowanym miejscem w Polsce. I co?? I nic. Trafia się jedna taka chujoza na 500 którzy zjeżdżają albo przynajmniej nie blokują. Moim zdaniem z roku na rok jest coraz lepiej....Steve pisze:...I jak tu ich szanować?