Jeżeli pierwszy wyprzedzi, to nie zamyka przepustnicy szczęśliwy że jest na swoim pasie tylko odkręca manetkę tak długo aż wszyscy wyprzedzą i wrócą na swój pas.
A zasada ogólna to wszyscy myślą o wszystkich.

Końcami kolumny jeżdzą raczej doświadczeni motocykliści, powód raczej oczywisty. To oni w razie draki mogą zapewnić odpowiedni poziom pomocy jak coś się wydarzy.Lucas pisze:Komendy są powielane przez kolejnych w grupie?
No ja jadę na końcu![]()
Trufel jedziemy razem?
Czy ja coś takiego stwierdziłem?Trufel pisze:kazuhira jak długo jeździsz na moto hmm?? że mówisz iż na końcu jadą doświadczeni reiderzy ja swoje na kulałem i wiem o co loto więc nie insynuuj mi tu że nie umiem jeździć .
To załóż osobny temat o dywagacjach i radach dotyczących jazdy, gdzie każdy będzie mógł się wymienić doświadczeniem na temat, a tu zostawmy to, co powinno być.Lucas pisze:Brein, dlatego proszę o Wasze uwagi na temat.
Jestem zaBrein pisze:Czy ktoś może posprzątać w tym temacie i przenieść tego trolowego bloga w inne miejsce ?
Czasami wystarczy przeczytać coś od początku. Wiem, bo niedawno byłem w Twojej sytuacji. Poczytalem zapamiętałem. Nie wszystko oczywiscie zapamiętałem ale...pojeździłem w grupie z Vulcanerios(a wtedy nim nie byłem) i wiele się nauczyłem( czytaj nauczyli mnie) w praktyce.Jeździć nie pisaćLucas pisze:Brein, dlatego proszę o Wasze uwagi na temat.
Nobel dla tych co zmienili drogę do VC......Trufel pisze:na końcu Ty i ja kurde spoko po zapierdala...y sobie hihihi w grupie
Dokładnie tak jest.kazuhira pisze:Końcami kolumny jeżdzą raczej doświadczeni motocykliści, powód raczej oczywisty. To oni w razie draki mogą zapewnić odpowiedni poziom pomocy jak coś się wydarzy.