Dzisiaj to znalazłem i ciekaw jestem jaka jest skuteczność.
http://yanosik.pl/terminal

A dużo danych pobiera ta aplikacja? Ja mam 1 GB transfer ale dużo korzystam z internetu w komórce i nie chciałbym aby wsio poszło na tą aplikacje?MarKov pisze:na Androidzie mam (nadmieniam iż potrzebny jest cały czas transfer danych czyli dostęp do netu) i jak na razie się sprawuje dobrze info dociera ale i tak wszystko jest uzależnione od innych użytkowników
marekfg pisze:i ktoś to miejsce zaznaczył i potem już nikt nie odznaczył
Policja nie ma co patrzeć bo to jest aplikacja w telefonie - nie potrafię sobie wyobrazić funkcjonariusza który przy kontroli pojazdu sprawdza zawartość telefonuDomel pisze:a i ciekawi mnie jak na to patrzy policja?
Nie wiem czy się zmieniła czy nie ale ja osobiście nie mrugam. A to z jednego prostego powodu. Kiedyś była nagonka na jednego kolesia (dodam, że Policyjna) i dzięki tej "życzliwości kierowców" koleś zwiał bo wiedział, że policja stoi.... Tak czy owak każdy robi jak uważa....Hubas pisze:No właśnie dlaczego tak się dzieje ? Czyżby zmieniała się nasza Polska mentalnośćDaromax pisze:Nie ma to jak mrugnąc swiatelkiem ale coraz mniej kierowcow to robi
?
1 GB? Świat i ludzie... Korzystam z nawigacji online (Naviexpert), która ma te same funkcjonalności co Yanosik. Ze względu na specyfike pracy odpalam go niemal zawsze. I nigdy nie przekroczyłem moich 500MB.Nabes pisze:A dużo danych pobiera ta aplikacja? Ja mam 1 GB transfer ale dużo korzystam z internetu w komórce i nie chciałbym aby wsio poszło na tą aplikacje?MarKov pisze:na Androidzie mam (nadmieniam iż potrzebny jest cały czas transfer danych czyli dostęp do netu) i jak na razie się sprawuje dobrze info dociera ale i tak wszystko jest uzależnione od innych użytkowników
Potwierdzam Naviexperta. Jeździłem kiedyś na nim 2 lata, wtedy nie było nawigcji za niskie pieniądze. Zdejmował z netu tylko trasę, którą miałem się poruszać. Dopiero po zmianie kursu pobierał nową trasę, co trwało dość krótko, chyba, że byłem w mieście, to mogło spowodować niepotrzebny stresikMaciekSz pisze:1 GB? Świat i ludzie... Korzystam z nawigacji online (Naviexpert), która ma te same funkcjonalności co Yanosik. Ze względu na specyfike pracy odpalam go niemal zawsze. I nigdy nie przekroczyłem moich 500MB.Nabes pisze:A dużo danych pobiera ta aplikacja? Ja mam 1 GB transfer ale dużo korzystam z internetu w komórce i nie chciałbym aby wsio poszło na tą aplikacje?MarKov pisze:na Androidzie mam (nadmieniam iż potrzebny jest cały czas transfer danych czyli dostęp do netu) i jak na razie się sprawuje dobrze info dociera ale i tak wszystko jest uzależnione od innych użytkowników