BANALNE PYTANIE !!!

Awatar użytkownika
Epin12
Miejscowość: BYTOM
Motocykl: kawasaki
VROC: 0

BANALNE PYTANIE !!!

Post autor: Epin12 » pt cze 22, 2012

witam może to i dla reszty czytających ale dopiero sie uczę mojego vulcana 750 ! więc pytanko w jakiej pozycji ma być kranik paliwa ??? z tego co zauważyłem wcześniej to chyba był pionowo ale pewny nie jestem a teraz moto było u mechanika i przełączył na rezerwe bo paliwka było mało ! pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość ale uczymy sie całe życie ! ??
krzysiek

starusheck
Miejscowość: Biskupiec
Motocykl: VN 750 '97
VROC: 32179

Re: BANALNE PYTANIE !!!

Post autor: starusheck » pt cze 22, 2012

Epin12 pisze:witam może to i dla reszty czytających ale dopiero sie uczę mojego vulcana 750 ! więc pytanko w jakiej pozycji ma być kranik paliwa ??? z tego co zauważyłem wcześniej to chyba był pionowo ale pewny nie jestem a teraz moto było u mechanika i przełączył na rezerwe bo paliwka było mało ! pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość ale uczymy sie całe życie ! ??
Witam Cie. Jak uczy doswiadczenie nie ma banalnych pytan gdy chodzi o MOJ motocykl. U mnie pionowo jest ON znaczy kranik otwarty i tak jezdze, chyba ze wskazowka paliwa wchodzi na czerwone pole to wtedy RES i do "wodopoju" :P
Pozdrawiam Robert
..czy swiat wiele sie zmieni gdy z mlodych gniewnych powstana starzy wkurwieni?

Awatar użytkownika
Epin12
Miejscowość: BYTOM
Motocykl: kawasaki
VROC: 0

Post autor: Epin12 » ndz cze 24, 2012

ok dzieki Robert ! o to mi chodziło , no i racja lepiej pytac niz cos zrobic nie tak ! przeciez człowiek uczy sie całe zycie pozdro :goldas:
krzysiek

ODPOWIEDZ