Ja już wymiękam !!!
-
- Miejscowość: Przemyśl
- Motocykl: vn750
- VROC: 0
Ja już wymiękam !!!
Hey długo sie nie nacieszyłem kondycją mojego vn po wymianie altka ( a robiłem w garażu z kolegą) wymieniłem nowiutkie napinacze bo mi dzwonił przedni cylinder gdzie dałem prawie 1000 zl myślałem że już sezon będę miał spokój a tu dupa znowu zaczęło mi dzwonić i szlaq mnie trafia kto wymyślił taka robnieta konstrukcje silnika dzwoni stuka fuck!!!!
i co dalej łańcuchy ślizgacze ?? powiem tylko ze dzisiaj odkręciłem napinacz z dolnego cylindra docisnelem i chwile było cicho ale możne 10km a później znowu dzwonienie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba do żyda pujdzie !!!!!!!!!!!!!!!
i co dalej łańcuchy ślizgacze ?? powiem tylko ze dzisiaj odkręciłem napinacz z dolnego cylindra docisnelem i chwile było cicho ale możne 10km a później znowu dzwonienie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba do żyda pujdzie !!!!!!!!!!!!!!!
-
- Miejscowość: Biskupiec
- Motocykl: VN 750 '97
- VROC: 32179
Re: Ja już wymiękam !!!
Wiesz napinacze nie zrobia z rozciagnietych lancuchow rozrzadu nowych. I czemu napinacze? Lancuchy do vn750 komplet (4) + uszczelki pod glowice w kawasaki to 475pln. Jesli dzwoni to lancuchy. I nalezy to zrobic bo inaczej bedzie przeskakiwal rozrzad i...., a luzny lancuch skasuje walki (jak u mnie). Wtedy doliczysz koszt walkow. Potem sprawdzic regulatory zeby nie ciekly bo zawor bedzie klepal. i juz.WOJTAS31vn pisze:Hey długo sie nie nacieszyłem kondycją mojego vn po wymianie altka ( a robiłem w garażu z kolegą) wymieniłem nowiutkie napinacze bo mi dzwonił przedni cylinder gdzie dałem prawie 1000 zl myślałem że już sezon będę miał spokój a tu dupa znowu zaczęło mi dzwonić i szlaq mnie trafia kto wymyślił taka robnieta konstrukcje silnika dzwoni stuka fuck!!!!
Nic na skroty sie nie da. Silnik z ramy.
Pozdrawiam Robert
..czy swiat wiele sie zmieni gdy z mlodych gniewnych powstana starzy wkurwieni?
-
- Miejscowość: Przemyśl
- Motocykl: vn750
- VROC: 0
-
Albo zrobic samemu. Ja jestem lama mechanikowa ale majac baaaardzo zle doswiadczenia z bardzo marnym mechanikiem juz nie oddam do serwisu byle jakiego. Kupilem lancuchy za rada Rudego u dealera Kawasaki dwie uszczelko pod glowice i manual w reke. Zadawalem pytania czytalem i zrobilem.Daromax pisze: Mozesz odstawić moto do Wojkowic tu jest serwis Vulcanerii cena konkurencyjna
Ale oczywiscie Dobre jest to co dla mnie dobre. Ty musisz zdecydowac.
Pozdrawiam Robert
- Daromax
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: VN 2000 Classic LT
- VROC: 33649
Gratuluję naprawy ale wiesz nie każdy jest takim bystrzakiem jak ty , jak ktoś się na tym nie zna to lepiej zapłacić i oddać mechanikowi niż się męczyć i bardziej zepsuć.starusheck pisze:Albo zrobic samemu. Ja jestem lama mechanikowa ale majac baaaardzo zle doswiadczenia z bardzo marnym mechanikiem juz nie oddam do serwisu byle jakiego. Kupilem lancuchy za rada Rudego u dealera Kawasaki dwie uszczelko pod glowice i manual w reke. Zadawalem pytania czytalem i zrobilem.Daromax pisze: Mozesz odstawić moto do Wojkowic tu jest serwis Vulcanerii cena konkurencyjna
Ale oczywiscie Dobre jest to co dla mnie dobre. Ty musisz zdecydowac.
Pozdrawiam Robert
-
Oczywiscie masz racje. Kazdy decyduje sam. Bystrzakiem - dobre buahahahaha ;PDaromax pisze:
Gratuluję naprawy ale wiesz nie każdy jest takim bystrzakiem jak ty , jak ktoś się na tym nie zna to lepiej zapłacić i oddać mechanikowi niż się męczyć i bardziej zepsuć.
Pozdrawiam Robert