Head Lamp
Head Lamp
Witam, jako że raczkuję dopiero w temacie moto po 25 latach przerwy to zadam pytanie, które zapewne tylko laik może zadać , a więc:
, co oznacza ta biała kontrolka? do czego ją "przypiąć", nijak nie mogę spowodować aby się zaświeciła reszta wszystko świeci elegancko, nawet na awaryjnych, a ta biała jakoś nie reaguje. Dodam, że kumpla VN 750 nie ma jej wogóle...znaczy ma, ale nie jest opisana ot taka zaślepka. On włącza mijania, ja mam mijania na stałe...
, co oznacza ta biała kontrolka? do czego ją "przypiąć", nijak nie mogę spowodować aby się zaświeciła reszta wszystko świeci elegancko, nawet na awaryjnych, a ta biała jakoś nie reaguje. Dodam, że kumpla VN 750 nie ma jej wogóle...znaczy ma, ale nie jest opisana ot taka zaślepka. On włącza mijania, ja mam mijania na stałe...
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Po mojemu jak Ci się sp doli oświetlenie to ta kontrolka się zapali.
Ale pewności nie mam.
Ale pewności nie mam.
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
W momencie , kiedy pada Ci włókno żarówki świateł mijania, napięcie przekazywane jest na włókno żarówki świateł długich. Wtedy świeci się kontrolka Head Lamp. - Informacja, że lecisz na długich... bo j.w
To dobrze, że nie możesz spowodować zaświecenia się kontrolki...
To dobrze, że nie możesz spowodować zaświecenia się kontrolki...
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Niektóre VN'y to mająbartazzz pisze:ale mechanizacja. apropos mechanizacji to mi w stosunku do yamahy brakuje w vulcanie samoczynnego wyłączania kierunkowskazu po 150m, a miałem to w virago 86'
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.