Witam wszystkich vulcanomaniaków.
Zetknąłem się dziś z ciekawym problemem. Z mojej nieuwagi rozbiłem szkiełko wizjera poziomu płynu w pompie hamulcowej.
Czy ktoś z Was miał podobny problem, lub spotkał się z jakimś ciekawym rozwiązaniem tej sytuacji.
Jestem ciekaw czy jest jakaś alternatywa typu wklejenie tam dopasowanego kawałka pleksi czy pozostaje mi kupno używanej pompy.
Kupna chciałbym uniknąć bo moja jest po regeneracji i działa poprawnie.
Pozdrawiam
Wizjer pompyhamulcowej VN750
- kerdmann
- Miejscowość: Reda-pomorskie
- Motocykl: vulcan vn750
- VROC: 0
Wizjer pompyhamulcowej VN750
Ostatnio zmieniony czw mar 06, 2014 przez kerdmann, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jeździj szybciej niż potrafisz myśleć.
- kerdmann
- Miejscowość: Reda-pomorskie
- Motocykl: vulcan vn750
- VROC: 0
Problem zażegnany!!!
Kolega wyciął mi z pleksy kilka krążków na maszynie laserowej i muszę przyznać że wszystko gra, jest szczelne mimo że tam jest tylko mały o-ring i pleksa weszła dość łatwo!
Jakby ktoś miał podobny problem to dawać znać! Do VN750 mam jeszcze kilka w zapasie a do innego moto zawsze można wyciąć nowe!
Pozdrawiam
Kolega wyciął mi z pleksy kilka krążków na maszynie laserowej i muszę przyznać że wszystko gra, jest szczelne mimo że tam jest tylko mały o-ring i pleksa weszła dość łatwo!
Jakby ktoś miał podobny problem to dawać znać! Do VN750 mam jeszcze kilka w zapasie a do innego moto zawsze można wyciąć nowe!
Pozdrawiam
Nie jeździj szybciej niż potrafisz myśleć.
- RadekSłupsk
- Miejscowość: Słupsk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 A (1997)
- VROC: 35633
Super sprawa. Dobrze, ze stosunkowo bezboleśnie sprawę rozwiazales 👍
Zapisze sobie to info na później 👍
Pozdro
Zapisze sobie to info na później 👍
Pozdro
It's not the Wild West anymore, you can't just clean up the streets with a gun, even though sometimes, that's exactly what's needed
VROC #35633
VROC #35633