rodzaj opony przód vn 750
-
- Miejscowość: kotlina kłodzka
- Motocykl: Kawasaki VN 750
- VROC: 0
rodzaj opony przód vn 750
Witajcie! Szybkie pytanie - jestem teraz 800 km od mojej maszyny a potrzebuję kupić na przód nową oponę. Już byłem zdecydowany na konkretny model, rozmiar oryginalny, ale jest pytanie - detkowa czy bez? Robi to różnice? 750 tka z 94 bez szprych. Dzięki za sugestie i podpowiedzi
Witam.
Dołączę się do tematu przedniej opony.
Jaką wybrać firmę??
1 - METZELER
2 - MICHELIN
3 - BRIDGESTONE
4 - DUNLOP
5 - CONTINENTAL
6 - HEIDENAU
7 - AVON
Obecnie mam Metzelera ale właśnie się skończyła i muszę wymienić na coś dobrego.
Jaką firmę możecie zaproponować sugerując się waszym doświadczeniem?
Dołączę się do tematu przedniej opony.
Jaką wybrać firmę??
1 - METZELER
2 - MICHELIN
3 - BRIDGESTONE
4 - DUNLOP
5 - CONTINENTAL
6 - HEIDENAU
7 - AVON
Obecnie mam Metzelera ale właśnie się skończyła i muszę wymienić na coś dobrego.
Jaką firmę możecie zaproponować sugerując się waszym doświadczeniem?
- kerdmann
- Miejscowość: Reda-pomorskie
- Motocykl: vulcan vn750
- VROC: 0
Ja mam u siebie MAXXIS i mogę je z pełną świadomością polecić! Śmigam na nich już 2 sezon i są na prawdę dobre! No i cena! Chyba najlepszy wybór cena-jakość!
Na Dunlop'y i Metzeler,y nie było kasy! Ale nie żałuję wyboru!
Przy dzisiejszej pogodzie i temperaturach trzeba zachować ostrożność, jednak latem i w cieplejsze dni są na prawdę dobre i ładnie się trzymają drogi!
Jeśli chodzi o deszcz, to w ulewach nie jeździłem, ale na mokrym asfalcie dają radę! Wiadomo, trzeba uważać na mokrej jezdni!
Ilu ludzi, tyle opinii!
Pozdrawiam
Na Dunlop'y i Metzeler,y nie było kasy! Ale nie żałuję wyboru!
Przy dzisiejszej pogodzie i temperaturach trzeba zachować ostrożność, jednak latem i w cieplejsze dni są na prawdę dobre i ładnie się trzymają drogi!
Jeśli chodzi o deszcz, to w ulewach nie jeździłem, ale na mokrym asfalcie dają radę! Wiadomo, trzeba uważać na mokrej jezdni!
Ilu ludzi, tyle opinii!
Pozdrawiam
Nie jeździj szybciej niż potrafisz myśleć.