Stukanie w silniku
- Święty79
- Miejscowość: Łask
- Motocykl: KAWASAKI VN 750
- VROC: 0
Panowie i Panie spuściłem olej z silnika i w środku mnóstwo opiłków wychodzi na mosiądz z panewek od jutra zaczynam rozbieranie silnika i zobaczymy co wyjdzie czy wał, korba czy inne nieustalone ustrojstwo na które liczę. Z góry dziękuje za wasze wypowiedzi proszę o więcej ewentualnie o pomoc w czasie składania. Jedno tytanie tylko jeszcze mam.
Czy w tych sprzętach praktykował ktoś szlif wału i dorobienie panewek, czy takie coś mija się z celem? Proszę o wypowiedz w tej kwestii!!!!
Czy w tych sprzętach praktykował ktoś szlif wału i dorobienie panewek, czy takie coś mija się z celem? Proszę o wypowiedz w tej kwestii!!!!
- Święty79
Napisz mi Szrek jak możesz ile zapłaciłeś za silnik i w co był uzbrojony?????Szrek pisze:witam ..ja kupilem nie dawno caly silnik do mojej vnki ..jak chcesz to mam numer tel gosc sie zajmuje tylko tymi motorami ..dal mi gwarancje rozruchową . wydaje sie ze jest uczciwy ..722068348 sklep Ardox w internecie tez go znajdziesz . Pozdrawiam .
- Święty79
Witajcie poszukuję albo całego silnika albo wał korbowy do swojego moto.
Piszę to na forum ponieważ wiem że niekiedy się zdarza że ludzie mają takie rzeczy w domu i nie bardzo się nimi chwalą a do końca nie wiedzą sami czy im to w ogóle potrzebne!
Poszukiwałem w sieci tych rzeczy i powiem szczerze że nie bardzo jest to dostępne.
Zadzwoniłem tu i tam i albo nie ma , albo mieli dać odpowiedz i jakoś dziwnym trafem zapomnieli, albo cena jest nieadekwatna do przedstawionego stanu sprzedawanego produktu.
Zwracam się do Was wszystkich kto to czyta o pomoc bo sam nie daję rady ogarnąć tego.
Z góry dziękuję za podjęte próby pomocy
Piszę to na forum ponieważ wiem że niekiedy się zdarza że ludzie mają takie rzeczy w domu i nie bardzo się nimi chwalą a do końca nie wiedzą sami czy im to w ogóle potrzebne!
Poszukiwałem w sieci tych rzeczy i powiem szczerze że nie bardzo jest to dostępne.
Zadzwoniłem tu i tam i albo nie ma , albo mieli dać odpowiedz i jakoś dziwnym trafem zapomnieli, albo cena jest nieadekwatna do przedstawionego stanu sprzedawanego produktu.
Zwracam się do Was wszystkich kto to czyta o pomoc bo sam nie daję rady ogarnąć tego.
Z góry dziękuję za podjęte próby pomocy