Jak wymienić olej w wale - vn 750
Jak wymienić olej w wale - vn 750
W jaki sposób wymienić olej przy wale kardana? - czy wogóle się wymienia?
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
"... zaraz, chwileczkie... a dzień dobry kto powie...
młodzież słucha, ona się uczy..."
zapraszam do powitalni
młodzież słucha, ona się uczy..."
zapraszam do powitalni
Ostatnio zmieniony sob sty 01, 2011 przez Piotr_Classic, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego, jak już kiedyś pisałem, jak potrzebujesz kiosk ruchu to pomyliłeś miejsca.
A jak jesteś poważnym użytkownikiem moto tzn chcesz się coś dowiedzieć ale i sam podzielić się Swoją opinią to wszelkie zasady netetykiety nakazują się przywitać.
Nie traktuj nas jak gówniarzy: dawać albo wy.....ać - to nie ten poziom.
A jak jesteś poważnym użytkownikiem moto tzn chcesz się coś dowiedzieć ale i sam podzielić się Swoją opinią to wszelkie zasady netetykiety nakazują się przywitać.
Nie traktuj nas jak gówniarzy: dawać albo wy.....ać - to nie ten poziom.
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
To tym bardziej będzie Ci ciężko wytłumaczyć co i jak ile i gdzie lać...sebutza pisze:Wujek prosił mnie abym dowiedzial sie gdzies na forum "W jaki sposób wymienić olej przy wale kardana w Vulcan 750?" i to wszystko. On nie ma internetu a ja sie na motorach nie znam i myslalem ze ktos mi tu pomoze, mi - GOŚCIOWI.
Najlepiej byś zrobił jakbyś ściągnął serwisówkę i wujkowi wydrukował...
Jak wchodzisz na imprezę gdzie jest już jakaś grupa ludzi to walisz od razu z grubej rury czy najpierw się witasz?? Forum to grupa ludzi, pewne środowisko więc wchodząc wypada się najpierw przywitać. Czy to tak dużo kosztuje napisać proste witam w odpowiednim dziale? Korona z głowy spadnie?
Tyle w temacie kultury osobistej
Serwisówkę a w niej odpowiednie informacje znajdziesz na moim chomiku (znajdziesz po moim nicku). Nie chcesz zachować się kulturalnie to bierz i spływaj.
No chyba że postanowisz naprawić nietakt - wtedy witam serdecznie i puszczam w niepamięć.
Tyle w temacie kultury osobistej
Serwisówkę a w niej odpowiednie informacje znajdziesz na moim chomiku (znajdziesz po moim nicku). Nie chcesz zachować się kulturalnie to bierz i spływaj.
No chyba że postanowisz naprawić nietakt - wtedy witam serdecznie i puszczam w niepamięć.
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III
----------
III