silnik
silnik
Witam ,pisałem niedawno że mam stuki w silniku i się okazało że to cały silnik do kapitalki lub wymiana na inny używany ,czy ktoś zna ceny za silnik do vn 750 rocznik 86 wersja amerykańska lub za remont kapitalki
smolo
- Tiszo
- Miejscowość: Stary Dybów
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 32243
Używany silnik to koszt 2,5 tys. goły (brak, alternator,rozrusznik, gaźniki ), w sprawie silnika dowiedz się tu koło Opola 506576742.
Remont to jakieś 4 do 5 tys. jak ktoś Ci to robi, jest to dobre rozwiązanie jak masz zamiar śmigać następne min. 5 lat.
Co do używki różnie to bywa, po prostu ryzyk fizyk
Remont to jakieś 4 do 5 tys. jak ktoś Ci to robi, jest to dobre rozwiązanie jak masz zamiar śmigać następne min. 5 lat.
Co do używki różnie to bywa, po prostu ryzyk fizyk
- wojtas30vn
- Miejscowość: Przemyśl
- Motocykl: Kawasaki VN 750
- VROC: 0
Ja robie remont tez vn 750 86r. Na ta chwile wymienilem lancuchy kupilem nowiutki alternator uszczelniacze zaworów nowe napinacze łancuszków i bede zamawiał pierścienie i wiele nowych srubek itp na ta chwile to koszt ok z robota to ok ponad 4000 ale napinacze były drogie bo 1szt 499zl a kupilem 2 aa i jeszcze zamawiam wszystkie nowe uszczelki nawet srube spustu oleju full service
Ale wartuje mój wulkanik na to bo ma swoje lata wyglada jak nowy kazdy sie dziwi ze ma tyle lat lakier chromy jak z salonu;)
Ale wartuje mój wulkanik na to bo ma swoje lata wyglada jak nowy kazdy sie dziwi ze ma tyle lat lakier chromy jak z salonu;)
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.