niezly problem z VN800
-
- Miejscowość: Słupca
- Motocykl: Kawasaki VN800 Classic 97r
- VROC: 0
niezly problem z VN800
Witam z racji tego ze poleruje rozne metale chcialem wypolerowac przelaczniki i caly osprzet:) Rozebralem lewe przelaczniki (kierunki itp) wypolerowalem i skladajac wyleciala mi kuleczka ale nie wiem z kad
Zlozylem bez niej i wszystko dziala lecz klawisz tak lekko chodzi;/ Nie wiecie z kad to jest??

- Spider
- Miejscowość: Podkarpacie
- Motocykl: VN 1600 Nomad
- VROC: 32254
Popatrz w service manual tam masz śrubka po śrubce wszystko rozrysowane jeżeli nie masz serwisówki to ściągnij,
http://pdfdatabase.com/search/kawasaki-vn800.html
http://pdfdatabase.com/search/kawasaki-vn800.html
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
O ile się nie mylę kuleczka powinna być przy przełączniku kierunków (osadzona na sprężynce). Głowy nie oddam, ale postawić na to, postawię 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
-
- Miejscowość: Słupca
- Motocykl: Kawasaki VN800 Classic 97r
- VROC: 0
czesc dzisiaj rozebralem i ta kulke połozylem na pierwszej sprezynie i dziala teraz bardzo dobrze tak jak przed rozbiórka:) Niedługo pokaze moja maszyne na tym forum lecz musze jeszcze wypolerowac uchwyt klamki sprzegla i przelacznik z prawej strony!!! Jak zdjac ten uchwyt klamki? BO nie moge zaslepki wyciągnąc