Oparcie do VN 800 classic

Awatar użytkownika
jano
Miejscowość: Krakow - Wieliczka
Motocykl: VN 800 classic
VROC: 0

Oparcie do VN 800 classic

Post autor: jano » pn mar 18, 2013

Witam. Ma moze ktos z Was to oparcie w VN 800?:

http://allegro.pl/nowosc-oparcie-pasaze ... 04986.html

Czy jest wygodne? Jak pasuje do VN 800 wygladem w rzeczywistosci i jakiej jakosci jest wykonanie?

Dziekuje

Awatar użytkownika
Mayones
Miejscowość: B-B
Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS

Post autor: Mayones » pn mar 18, 2013

Awatar użytkownika
jano

Post autor: jano » wt mar 19, 2013

A jednak..... cos jest z nimi nie tak. Napisalem do nich 2 albo 3 maile. Na pierwszy mail zadna odopwiedz. Na drugi mail otrzymalem odpowiedz, ale nic z tego co potrzebowalem, sie nie dowiedzialem. Prosilem o vymiary oparcia. Odpowiedz byla taka: "A o ktore wymiary panu chodzi?" hehe. W koncu zadzwonilem. Wrazenie zrobil bardzo negatywne. Zero checi pomoc. To jest jakby zero checi sprzedac. Troche to dziwne. A szkoda bo oparcie na zdieciach mi sie calkiem podoba. Teraz sobie przypomialem ze znajomy ma dokladnie takie same na Suzuki Intruder Boulevard czy tak jakos. Nie zauwazylem zla jakosc wykonczenia, ale tez jakos zabardzo wtedy nie zwracalem uwagi - bylo to 6 miesiecy temu.
Mozebym jeszcze sprobowal poprosic ich o realne zdiecia oparcia. Kupilbym tylko wtedy kdybym widzial ze jest dobrze zrobione. ale podejrzewam ze zdiec sie nie doczekam. Jezeli nie, to bede szukac kdzie indziej. Dzwonilem jeszce do Motogawro,ale on nie produkuje calych oparc - tylko poduszki. Ale ma mi podeslac namiary na kogos kto to robi. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dzieki za info Mayones

Gasman
Miejscowość: Brodnica
Motocykl: HD FLHTCUI
VROC: 34836

Post autor: Gasman » wt mar 19, 2013

Ja swoje kupowalem w www.roadstyler.com i nie moge zlego slowa powiedziec , co wiecej ,mila obsluga, jak cos jest w danej chwili niedostepne napewno zadzwonia i powiedza kiedy bedzie. polecam
Rolling, rolling, rolling.........
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....

Awatar użytkownika
Rysio
Miejscowość: Małkinia
Motocykl: VN900
VROC: 35552

Post autor: Rysio » wt mar 19, 2013

MOTONAUTILIUS inny produkt na zdjęciu iny real. W sieci sporo o ich towarach. :motorynka:

Awatar użytkownika
Seren
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: VN800A Bordo Kawasuka
VROC: 34330

Post autor: Seren » wt mar 19, 2013

Ja od nich kupiłem oparcie dla pasażera, trochę inne niż to na foto. Generalnie zero kontaktu ze sprzedającym. Odnośnie produktu - może być ale czegoś co będzie bardzo widoczne na moto nigdy bym u nich więcej nie kupił. Z chromowanego oparcia w miejscu mocowania do błotnika zlazło całe chromowanie do miedziowanego podkładu, łuszczyło sie łatami od dotknięcia. Na szczęście ozdobne listwy które mam i sakwy kryją to i nic nie widać ale Nigdy więcej nic u nich nie kupie.

Awatar użytkownika
jano

Post autor: jano » śr mar 20, 2013

Dzieki chlopaki. Znam oparcie roadstyler. Trzymalem go w rekach w sklepie. Wygladalo naprawde porzadnie.
Dzwonilem jeszcze do motogawra, ale on nie produkuje calych oparc - robi tylko poduszki. Ale dal mi namiar na inna firme. Podobno dobra jakosc: http://www.ideamotor.eu/ - cena nieco nizsza niz roadstyler. Musze sie nad tym jeszcze zastanowic.

ODPOWIEDZ