Gniazdo zapalniczki w moto
Gniazdo zapalniczki w moto
Pany jak macie zamontowane gniazdo (głównie kieruje pytanie do posiadaczy 800) co by to nie psuło wyglądu a spełniało swoje funkcje?? Luźno na kablach czy gdzieś to przykręciliście??
Yamaha XV 1600, Honda XL1000V, SAM ZAP x 2, K-750
- MarKov
- Miejscowość: WARSZAWA
- Motocykl: VN 1700 CLASSIC TOURER
- VROC: 27362
polecam to ladnie wykonane i niezly wyglad co prawda jeszcze nie u mnie ale niebawem
http://jurtom.istore.pl/pl,product,1321 ... bejmy.html
http://jurtom.istore.pl/pl,product,1321 ... bejmy.html
- bodzio61
- Miejscowość: szczecin
- Motocykl: kawasaki vn800 clasic97r
- VROC: 0
ja zamontowałem na prawym boczku u dołu pod siedliskiem, blisko do aku, dałem bezpiecznik 30A tak więc prąd płynie w te i z powrotem na przykład ładowaniu aku czy pompowaniu kół, gniazdo jest hermetyczne montowane na dwie śrubki jeden mankament to że muszę unieść podłogę pasażera,gniazdo to bardzo przydatna rzecz.............pozdrawiam.....bodzio61.
Bodziu no przydatna zwłaszcza jak się ma zerową znajomość polskich dróg, bez GPSa się nie obejdzie. NO niezłe te gniazda chłopaki ale myślałem żeby je zrobić na luźnych kablach, jak bd potrzebował to sobie wyciągnę kabelki spod prawego boczku ew. gdzieś dyskretnie je przymocować w okolicach aku albo coś;/ muszę iść do garażu popatrzeć jak to tam wygląda wszystko ;D
Yamaha XV 1600, Honda XL1000V, SAM ZAP x 2, K-750
- Pawelek450
- Miejscowość: Suwałki
- Motocykl: VN 15 SE
- VROC: 0