Dzięki za radę Sauro ,pomyślę nad nimi, powiedz raczej gdzie dorwałeś takie podesty? też mi chodzą po głowie i nie tylko. a o trąbę chodziło mi o taką na spręż. powietrze? czy cuś? :P :P :P
Onufry pisze:Dzięki za radę Sauro ,pomyślę nad nimi, powiedz raczej gdzie dorwałeś takie podesty? też mi chodzą po głowie i nie tylko. a o trąbę chodziło mi o taką na spręż. powietrze? czy cuś? :P :P :P
To kolejowa jak wyżej
VN2000 Limited '05 Special Polar Polish Winter Edition II 113KM
Przy takiej trąbie to nie można pozostać niezauważonym może tak wprowadzić masową produkcję dla Vulcanierów, hihihhihi jakby tak wszystkie Vulcany zaczęły tak trąbić :evil2: :evil2: :evil2:
e tam te trąby ja mam od trzech lat trąby od tira są one napedzane kompresorem żeby w pełni nimi za trąbić muszę wyłączyć światła taki pobór prądu,ale efekt jak na filmiku abramsa tylko że motocykl.................pozdrawiam.b61.
bodzio61 pisze:e tam te trąby ja mam od trzech lat trąby od tira są one napedzane kompresorem żeby w pełni nimi za trąbić muszę wyłączyć światła taki pobór prądu,ale efekt jak na filmiku abramsa tylko że motocykl.................pozdrawiam.b61.
To ja tak nie mogę świateł nie mogę wyłączyć
VN2000 Limited '05 Special Polar Polish Winter Edition II 113KM
bodzio61 pisze:e tam te trąby ja mam od trzech lat trąby od tira są one napedzane kompresorem żeby w pełni nimi za trąbić muszę wyłączyć światła taki pobór prądu,ale efekt jak na filmiku abramsa tylko że motocykl.................pozdrawiam.b61.
kompresor jest w zestawie,trąby ustawione są pod lekkim kontem do przodu,nie w pełni też trąbią ale to nie to,nikt na chodniku się nie wzdryga.................pozdrawiam...b61.