Db killer do Vance&Hines Cruzers
- Darecki
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: VN 800 Classic; VN 1500 fi nomad
- VROC: 0
Db killer do Vance&Hines Cruzers
Witam
Od dziś jestem zadowolonym posiadaczem VN800 Classic z wydechami Vance&Hines Cruzers A żeby inni byli równie zadowoleni jak ja chciałbym je lekko przyciszyć. Znalazłem na aukcji coś takiego dbkiller Czy cos takiego się nadaje do tego celu? A drugi pytanie to jak się z rury pozbyć tej wkładki, no chyba że ona zostaje? Wstawił bym fotkę komina ale jeszcze nie wiem jak
Od dziś jestem zadowolonym posiadaczem VN800 Classic z wydechami Vance&Hines Cruzers A żeby inni byli równie zadowoleni jak ja chciałbym je lekko przyciszyć. Znalazłem na aukcji coś takiego dbkiller Czy cos takiego się nadaje do tego celu? A drugi pytanie to jak się z rury pozbyć tej wkładki, no chyba że ona zostaje? Wstawił bym fotkę komina ale jeszcze nie wiem jak
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: -----
- VROC: 32197
tak,Darecki pisze:Taką szczotkę to porostu wcisnąć w to co teraz jest zamontowane?
Dobierz odpowiednią średnicę tylko. I jeżeli nie będziesz dzidował to powinno dać radę.
W Nomadzie sprawdzało się doskonale. W VN2K przy odwinięciu HardKrome SideBurner potrafi ją wystrzelić i trafic kolegę stojącego obok
MaciekSz
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
- Darecki
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: VN 800 Classic; VN 1500 fi nomad
- VROC: 0
Kupiłem takie wypasione wyciory. Zamontowałem i jeszcze szybciej zabrałem się za wyciąganie tego draństwa. Po zamontowaniu efekt taki jakbym szmaty w komin nawpychał. Motor ledwo odpalił. Zamontowanie 15min wyciągnięcie prawie trzy godziny. Będę uprawiła korupstwo i przekupywał policję do czasu zakupu innych dbkillerów.