akumulator do VN 800
-
- Miejscowość: Żary
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 800 Classic
akumulator do VN 800
Cześć,jako że jestem zmuszony wymienić starą baterię w moto chciałbym uzyskać poradę od użytkowników VN 800 Classic zadowolonych ze swoich aku-jaki polecacie aby posłużył dłuższy czas bez problemu?Jest coś innego niż Yuasa a również wartego zakupu?
Re: akumulator do VN 800
ja kiedyś kupiłem EXIDE-a, czy polecić nie wiem.
W 800ce leci mu juz 7 albo 8 rok i zero kłopotu, nawet przez zimę go nie ładuje i na wiosnę odpala na widok kluczyka, natomiast w dwójce padł mi po 3 sezonach. DXIDE o ile dobrze kojarzę są robione przez centre
W 800ce leci mu juz 7 albo 8 rok i zero kłopotu, nawet przez zimę go nie ładuje i na wiosnę odpala na widok kluczyka, natomiast w dwójce padł mi po 3 sezonach. DXIDE o ile dobrze kojarzę są robione przez centre
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Re: akumulator do VN 800
mam EXIDE od 7-8 lat - jestem zadowolony, bez problemu w sezonie. Na zimę podłączam pod prostownik (ten z lidla) i na wiosne równiez bez problemu. Wczesniej kupiłem oryginał yuasa - nie dał razy dwóm sezonom.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.