Drodzy koledzy, koleżanki pytanie takie dość dziwaczne mam (szukałem podobnego tematu ale nie umiałem się doszukać jak jest to wielkie sorry musiałem go przeoczyć). Z racji tej, że nie należę do niskich osób oraz lekkich itd.

do pełni szczęścia doszedłem do wniosku, że brakuje mi trochę bardziej wyprostowanych nóg jak jadę (ot taki kaprys), nie narzekam na komfort broń Boże tylko kurde myślę, że jakby mi się udało dokonać pewnego zabiegu to byłbym w siódmym niebie, mianowicie czy ktoś z wasz przerabiał temat przerabiania podnóżków (podnóżek, cholera nigdy nie byłem dobry z polskiego) z dźwignią zmiany biegów i hamulca? wiem, że można dostać gdzieś takie sety do VN'a tylko cholera szukałem po internecie pytałem w paru miejscach i ponoć łatwo nie jest nawet pytałem kolegów od siebie z firmy którzy się zajmują tylko i wyłącznie branżą motocyklową i obiecali mi poszukać ale temat umarł (może mnie olali hmmm muszę się jutro przypomnieć

). Jakby ktoś coś wiedział na ten temat to z góry dzięki za info co gdzie i jak ?
Pozdrawiam