Filtr stożkowy
- strzalek
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: VN800 Drag Custom
- VROC: 32273
Filtr stożkowy
Czy ktoś z Was widział/miał do czynienia z tym:
stożek
Ciekaw jestem czy jest to coś warte i czy przy ewentualnym montażu trzeba bawić się w dynojety (mam puste rurki).
stożek
Ciekaw jestem czy jest to coś warte i czy przy ewentualnym montażu trzeba bawić się w dynojety (mam puste rurki).
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Też jestem zainteresowany tematem - będę wdzięczny za informacje
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- strzalek
Jako że nikt najwidoczniej nie miał do czynienia z w/w sprzętem, postanowiłem zaryzykować i zakupić ten stożek. Cena na Alledrogo jest kosmiczna wiec po przeoraniu googla zdecydowałem się ściągnąć filtr bezpośrednio z Chin Na razie jestem na etapie pertraktacji z żółtymi ludzikami - zobaczymy co z tego będzie. Jeżeli paczka faktycznie do mnie dotrze przetestuje i napisze coś dokładniej na temat tego ustrojstwa. Peace
... zaprzestałem kupowania od chińczyków. Zbyt wiele przechwytują celnicy... chińczyki mają zakaz handlu bardzo wieloma towarami. Miałem między innymi kiedyś kupić taką ciekawą profilowaną szybo-owiewkę do VN750.strzalek pisze:zdecydowałem się ściągnąć filtr bezpośrednio z Chin
Kasę na szczęście dostałem spowrotem PayPal zwrócił całość.
- strzalek
Faktycznie zupełnie o tym nie pomyślałem. Poszperam jeszcze - dzięki za info. Ciekawe jakie cło przywalą - koszt klamota + wysyłki to 131$ - więc niewiele.zaprzestałem kupowania od chińczyków. Zbyt wiele przechwytują celnicy... chińczyki mają zakaz handlu bardzo wieloma towarami. Miałem między innymi kiedyś kupić taką ciekawą profilowaną szybo-owiewkę do VN750.
Kasę na szczęście dostałem spowrotem PayPal zwrócił całość.
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
- VROC: 0
na ebay-u w usa widziałem poszukaj
www.ebay.com
www.ebay.com
- strzalek
Kąsałem temat ebay już wcześniej - najtańszy złom: 120$ + podatek + przesyłka w US + przesyłka do Polski - wychodzi jakieś 70 zł taniej niż na Alledrogo.Andreas pisze:na ebay-u w usa widziałem poszukaj
www.ebay.com
edit. Próbuje jednak z Chinami - wyślą mi to jako sampla - podobno nie podlega ocleniu. Zobaczymy jak na tym wyjdę.