Witam
Czy wymiana tych dysz faktycznie coś daję czy ktoś to sprawdzał czy to wogóle opłacalne?
Czy to trudny zabieg chodzi mi o to czy zwykły śmiertelnik je założy i wyrególuję?
Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi.
Zmiana dysz na DYNOJET w VN 800 classic
- Tiszo
- Miejscowość: Stary Dybów
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 32243
Re: Zmiana dysz na DYNOJET w VN 800 classic
Osobiście jestem przed założeniem tego zestawu i twierdzę ze daje bo trochę o tym gadałem z używającymi tych dysz, ale nie tylko dysze aby uzyskać efekty należy trochę zmodyfikować gaźnik i układ dolotu powietrza.
- Ryffka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
- VROC: 24863
Sorka, że z takim poślizgiem, ale urlopik Mam 800'kę i wymieniałem dysze na DynoJet na początku sezonu + filtr K&N. Jak dla mnie super Moto pracuje równiej i odpalam bez ssania... no chyba, że jest standardowa lipcowa pogoda z temperaturką +8 stopni to wtedy trzeba Jakiegoś cudownego skoku mocy się nie spodziewałem i nie odczuwam, ale chyba nie o to biega. Wymiana nie jest skomplikowana choć trzeba wypruć zbiornik i gaźnik.