Tylna lampa do VN 800
-
- Miejscowość: Śmigiel k.Leszna
- Motocykl: VN800 Classic ;)
- VROC: 0
pisałem już PW do Ciebie nuti, ale może ktoś mi powiedzieć czy ta lampa co ma nuti to jest ta http://www.czesci-moto.pl/p867,lampa-ty ... gstar.html ?
born to be wild !
- Piękny Marian
- Miejscowość: Kalisz
- Motocykl: vn 900 custom
- VROC: 34573
-
- Miejscowość: Śmigiel k.Leszna
- Motocykl: VN800 Classic ;)
- VROC: 0
ma ktoś taką lub może powiedzieć czy będzie pasować do VN 800 Classic LAMPA ? bo u mnie jest taka badziewna i muszę zmienić a później się pochwale moto albo polecacie jakąś inną fajna lampe co będzie pasować do osiemsetki?
born to be wild !
- Zegal
- Miejscowość: Łódź
- Motocykl: VN 900 Classic SE
- VROC: 33069
Dołączę się do tematu, chciałbym sobie przemontować kierunki w taki sam sposób jak kolega Nuti w pierwszym poście, i mam dwa pytanka - czy starczy mi standardowych kabli do poprowadzenia ich pod błotnikiem razem z tymi od podświetlenia rejestracji ? czy trzeba zaopatrzyć się w dłuższe, oraz czy w tym podświetleniu od rejestracji mocowania kierunków mieszczą się bezproblemowo, czy trzeba coś przerabiać?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
To powiem wam jak jest wygląda ładnie ale :
nie posiada uszczelki musiałem kombinować ale się udało ( pasowała z szyby przedniej PUIG ) , jak ktos jedzie za tobą to słabo widzi to swiatło świeci gdzieś do góry.
Kable muszą iśc razem z wiązką do lampy i podświetlenia tablicy, kabli brakło aby je swobodnie upakować wiec przedłużałem.
W obudowie tablicy wiercenie otworów i skręcanie ale trochę tam ciasno wiec sie nagimnastykujecie
No i górę i dół lampy od wewnątrz lekkie szlifowanko coby dolegała idealnie do błotnika jak nie macie uszczelki, ale niewiele
Jak bym miał kupować to szukał bym innej z jakiegoś innego moto.
ale decyzja należy do was
Acha i otwory górne w obudowie pasują do starych, jedynie dałem takie gumowe wkładki bo otwory oryginalne są duże a lampa ma chyba M6, dolna śruba trzeba nawiercić
nie posiada uszczelki musiałem kombinować ale się udało ( pasowała z szyby przedniej PUIG ) , jak ktos jedzie za tobą to słabo widzi to swiatło świeci gdzieś do góry.
Kable muszą iśc razem z wiązką do lampy i podświetlenia tablicy, kabli brakło aby je swobodnie upakować wiec przedłużałem.
W obudowie tablicy wiercenie otworów i skręcanie ale trochę tam ciasno wiec sie nagimnastykujecie
No i górę i dół lampy od wewnątrz lekkie szlifowanko coby dolegała idealnie do błotnika jak nie macie uszczelki, ale niewiele
Jak bym miał kupować to szukał bym innej z jakiegoś innego moto.
ale decyzja należy do was
Acha i otwory górne w obudowie pasują do starych, jedynie dałem takie gumowe wkładki bo otwory oryginalne są duże a lampa ma chyba M6, dolna śruba trzeba nawiercić