problem z wymiana napedu VN800A
Może wróć do najprostszego rozwiązania czyli szczotka, jakiś płyn rozpuszczający smary..., ewentualnie karcher..., a że Turek trochę się ubrudzi - będzie okazja posiedzieć dłużej w garażu i go umyć.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Karcher broń Panie ...za to czteropak a i owszem
raczej tak zrobię bo już wiem że z zapinką do oryginału nie jest tak hop, kazano mi przynieść łańcuch i będziemy pasować ... NO THANKS
Choć uważam że najprostsze rozwiązanie (przynajmniej nie bolą plecy) to:
- odpięcie łańcucha
- kapiel w nafcie
- wysuszenie
- smarowanie
- zapięcie
raczej tak zrobię bo już wiem że z zapinką do oryginału nie jest tak hop, kazano mi przynieść łańcuch i będziemy pasować ... NO THANKS
Choć uważam że najprostsze rozwiązanie (przynajmniej nie bolą plecy) to:
- odpięcie łańcucha
- kapiel w nafcie
- wysuszenie
- smarowanie
- zapięcie
Mayones,
A ty chcesz go zdjąć żeby wyczyścić? czy żeby skrócić i założyć spinkę,
Jeśli chcesz tylko i aż, żeby się świecił jak psu jajeczka to dasz sobie radę i bez cięcia łańcucha, (trochę szkoda ciąć tylko żeby był na lustereczko) ja daje moto na podnośnik, specjalna szczotka do czyszczenia łańcuchów, nafta i pucuje, później smar w spray'u i jest git,
A ty chcesz go zdjąć żeby wyczyścić? czy żeby skrócić i założyć spinkę,
Jeśli chcesz tylko i aż, żeby się świecił jak psu jajeczka to dasz sobie radę i bez cięcia łańcucha, (trochę szkoda ciąć tylko żeby był na lustereczko) ja daje moto na podnośnik, specjalna szczotka do czyszczenia łańcuchów, nafta i pucuje, później smar w spray'u i jest git,
BRATERSTWO, HONOR, SOLIDARNOŚĆ WEWNĄTRZKLUBOWA I SZACUNEK DLA BARW